Sunway 4* Phnom-penh | Cazare la Sunway 4* Phnom-penh

Sunway 4*, Phnom-penh

Sunway 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sunway 4*
Bucurându-se de o locație pitorească în mijlocul locurilor cu verdeață și , Sunway Hotel Phnom Penh oferă camere confortabile, cu opțiuni de luat masa și un centru spa. Wat Phnom, Mekong River, Piața Centrală și Sorya Shopping Mall se află la o plimbare de 10 minute.

Camerele moderne de nefumători dotate cu un televizor cu ecran plat și ferestre mari . Toate camerele sunt dotate cu o zonă de relaxare și baie privată cu o cadă.

Sunway Phnom Penh este la o plimbare de 10 minute de la Gara Phnom Penh . Aeroportul Internațional Phnom Penh se află la 20 de minute cu mașina. Palatul Regal și Muzeul Național sunt la 10 minute de mers cu mașina de Tuk Tuk sau cu taxi.

Oaspeții se pot antrena la centrul de fitness sau se pot relaxa în piscina spa. Masaje tradiționale sunt de asemenea disponibile. Hotelul oferă servicii de închirieri auto și parcare gratuită.

Dispunând de o bucatarie deschisa, cafeneaua The Sun, restaurantele servesc un mic dejun tip bufet. Preparate din  Cambodgia și internaționale sunt disponibile pentru prânz și cină.

Recomanda acest hotel:  


 Sunway

 Sunway
 Sunway
 Sunway