Rosewood Phnom Penh 5* Phnom-penh | Cazare la Rosewood Phnom Penh 5* Phnom-penh

Rosewood Phnom Penh 5*, Phnom-penh

Rosewood Phnom Penh 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Rosewood Phnom Penh 5*
Rosewood Phnom Penh este cuibărit în primul zgârie-nori adevărat al orașului, ridicându-se la 188 de metri (39 de etaje) deasupra capitalei cambogiene. Hotelul oferă o experiență ospitalieră ultra-luxoasă în Phnom Penh, care include prezentarea unui nightspot unic, Sora - un bar în cer, căutat de sofisticații orașului, cocoțat pe o terasă dramatică.

Accesibil prin liftul de mare viteză, Rosewood Phnom Penh este situat pe primele 14 etaje ale capitalei Vattanac Tower One în cartierul central de afaceri. Hotelul Vattanac Capital Mall, cel mai de dorit centru comercial din Phnom Penh, găzduiește branduri de lux de clasă mondială, cum ar fi Hugo Boss, Brioni, Longchamp, Ferragamo și Rimowa.

Rosewood Phnom Penh exemplifică filosofia A Sense of Place® a mărcii Rosewood printr-o panza vie a culturii locale, a naturii și a serviciului personal fără egal în spațiul hotelului. Proiectat ca un conac curat de înaltă calitate, hotelul îmbină modernitatea și tradiția, respectând cu atenție și prezentând cultura cambodgiană într-o manieră contemporană, subtilă și gustoasă.

Facilitățile principale includ 175 de camere elegante; living în stil sky lobby; la modă, incluzând Sora, un bar de ședere pe o terasă cu caneluri; Pavilionul, un loc elegant de întâlnire în stil rezidențial de la etajul 39, și Sense liniștită, un Spa Rosewood cu șase săli de tratament, un studio de unghii, un centru de fitness de 24 de ore și o piscină interioară de 20 de metri.

Recomanda acest hotel:  


 Rosewood Phnom Penh

 Rosewood Phnom Penh
 Rosewood Phnom Penh
 Rosewood Phnom Penh
 Rosewood Phnom Penh