Frangipani Royal 4* Phnom-penh | Cazare la Frangipani Royal 4* Phnom-penh

Frangipani Royal 4*, Phnom-penh

Frangipani Royal 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Frangipani Royal 4*
Doar la 2 minute de mers pe jos de Palatul Regal, Frangipani Royal Palace Hotel este situat în zona plină de viață River Front și oferă camere moderne, cu aer condiționat și pardoseli din lemn. Acesta oferă, de asemenea, un centru spa și o piscină pe acoperiș.

Camerele cu aer condiționat au un design elegant și sunt dotate cu un TV prin cablu cu ecran plat, un birou și un minibar. Pentru comoditate, facilitățile pentru prepararea de ceai / cafea, precum și apă potabilă sunt gratuite. Baia privată este dotată cu o cadă sau duș.

Oaspeții pot face aranjamente pentru un masaj sau organiza o excursie de o zi la biroul de turism. Frangipani Royal Palace Hotel oferă, de asemenea, o galerie de artă și o recepție deschisă 24 de ore pe zi.

Restaurantul de pe acoperiș și barul servesc preparate din Cambodgia și internaționale, alături de o selecție de vinuri și cocktail-uri. Room service este disponibil.

Hotelul este la 30 de minute de Aeroportul Internațional Phnom Penh. Piața Centrală Download și Wat Phnom (Pagoda Mountain) se află la 2 km distanță.

Recomanda acest hotel:  


 Frangipani Royal

 Frangipani Royal
 Frangipani Royal
 Frangipani Royal
 Frangipani Royal