Frangipani Living 4* Phnom-penh | Cazare la Frangipani Living 4* Phnom-penh

Frangipani Living 4*, Phnom-penh

Frangipani Living 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Frangipani Living 4*
Hotelul Frangipani Living Arts și Spa oferă cazare în zona rezidențială liniștită din centrul orașului Phnom Penh. Acesta are două piscine care includ o piscină cu apă de mare pe acoperiș, iar oaspeții se pot bucura de mese la restaurantul din incintă sau pot savura o băutură la bar. Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate.

Camerele luminoase și spațioase cu aer condiționat sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar și facilități gratuite de ceai / cafea. Vizavi de piscină sau de oraș pot fi savurate de la un balcon privat. Băile private includ facilități de duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Se află la 4,2 km de Sala de conferințe Chaktomouk 2, în timp ce Aeon Mall este la 2,7 km distanță. Cel mai apropiat aeroport, Aeroportul Internațional Phnom Penh se află la 10 km de proprietate. Transferurile de la / la aeroport și serviciile de transfer sunt disponibile contra cost.

Oaspeții se pot adresa la recepția deschisă 24 de ore pe zi pentru schimb valutar, ticketing și servicii de concierge. Centrul de afaceri poate organiza facilități de întâlniri. Alternativ, oaspeții se pot răsfăța cu tratamente spa la Spa Plumeria.

Cafeneaua Frangipani Arts servește o varietate de mâncăruri asiatice, occidentale și khmer. Cocteiluri, vinuri fine și beri sunt disponibile la barul și lounge-ul Lobby, sau la barul Frangipani Living Sky. Room service este disponibil 24 de ore.

Chamkar Mon este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de restaurante, gastronomie și cultură.

Recomanda acest hotel:  


 Frangipani Living

 Frangipani Living
 Frangipani Living
 Frangipani Living
 Frangipani Living