Radisson Blu Marina At Anse Marcel 5* Philipsburg | Cazare la Radisson Blu Marina At Anse Marcel 5* Philipsburg

Radisson Blu Marina At Anse Marcel 5*, Philipsburg

Radisson Blu Marina At Anse Marcel 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Radisson Blu Marina At Anse Marcel 5*
Radisson Blu Resort, Marina & Spa St Martin este un luxos hotel de 5 stele situat într-o locaţie excelentă în centrul oraşului Anse Marcel. Oaspeţii de la hotel vor avea acces facil la Anse Marcel Plaja, Downtown Anse Marcel şi Tintamarre Beach.

Camerele Hotelului
Radisson Blu Resort, Marina & Spa St Martin are 189 complet echipate, cu aer condiţionat camere. Clienţii hotelului sunt oferite urmatoarele facilitati camera: balcon, telefon direct,, multi-linie de telefon, în-cameră seif, cafea / ceai, control Clima, radio cu ceas şi mesagerie vocală. Camerele sunt dotate cu fier / masă de călcat. În plus, există mini-bar, black-out draperii / perdele birou şi în camere. Paturi: pat Premium este încă un alt mare facilitate de Radisson Blu Resort, Marina & Spa Martin St. Oaspeţii hotelului pot solicita un pat rollaway. Baie includ machiaj / oglindă de ras, halate de baie, produse de toaletă gratuite şi uscător de păr. Divertisment: instalaţii în-cameră de divertisment lor la acest hotel primitor includ DVD player, TV cu ecran plat, serviciu de televiziune prin satelit şi canal de televiziune premium (e). Opţiuni de conectare la Internet: Oaspeţii sunt sigur de a aprecia accesul la internet (gratuit), precum şi acces la internet wireless. Servicii de menaj, de asemenea, sunt oferite.

Facilitati hotel
Opţiuni de alimentare la Radisson Blu Resort, Marina & Spa St Martin includ un restaurant. Room service este de asemenea disponibil. Hotelul nostru oferă un serviciu 24 de ore recepţie. Pentru comoditatea clienţilor, există, de asemenea, o unitate de ATM / bancar disponibil. Oaspeţii beneficiază de servicii profesionale de personalul nostru multilingv şi portar. În plus, există plajă privată, salon de coafură şi un magazin de cadouri / chioşc de ziare la hotel. Facilităţi pentru petrecerea timpului liber: O piscină în aer liber este deschis pentru oaspeţii hotelului. Oaspeţii se pot bucura, de asemenea, cu următorul text spa / facilităţi de wellness: saună, pe site-ul servicii de spa, cu servicii complete de sanatate spa. Un masaj de întinerire poate fi cu adevărat plăcută după o zi lungă de întâlniri sau de vizitare a obiectivelor turistice de afaceri. Alte servicii disponibile: tur de asistenţă, de îngrijire a copilului supravegheat / activităţi, seif - Reception, roll-în cabină de duş, Porter / bellhop, asistenţă medicală disponibile, facilităţi de spălătorie, exprimă check-in/checkout, lift / ascensor, curăţătorie chimică serviciu / spalatorie, birou de concierge, ziare gratuite în hol, cafea în lobby şi îngrijire copilului sau baby-sitting. Afaceri si Internet: oaspeţii noştri de afaceri pot folosi de servicii de afaceri, posibilităţile de catering eveniment, precum şi spaţiu de expoziţie de la hotelul nostru. Radisson Blu Resort, Marina & Spa St Martin opţiuni de Internet: accesul în zonele publice, de mare viteza de conectare fără fir sunt disponibile gratuit.

Transport / servicii Parcare
Hotelul ofera transport la / de la aeroport pentru o taxă suplimentară. Oaspeţii de la Radisson Blu Resort, Marina & Spa St Martin se pot bucura de parcare gratuite. Parcare cu valet este de asemenea disponibilă. În plus, hotelul oferă parcare cu handicap. Limo / Town servicii maşina, pot fi aranjate.
Facilităţi hotel
Voicemail - acces electronic in camera - Cafetieră / Ceainic - Seif - Video check out - Facilitatea de fitness - În Dining House - In Casa Bar - TV in camera - Porturi de date - Sali de conferinte - Aer conditionat - Călcător - Serviciu trezire - Mini bar În cameră - Room service - Uscător

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Radisson Blu Marina At Anse Marcel

 Radisson Blu Marina At Anse Marcel
 Radisson Blu Marina At Anse Marcel
 Radisson Blu Marina At Anse Marcel
 Radisson Blu Marina At Anse Marcel

Date de contact
Radisson Blu Marina At Anse Marcel 5* Philipsburg
Adresa: Address : Bp 581, Anse Marcel, Saint Martin
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie