Le Domaine Lonvillier 4* Philipsburg | Cazare la Le Domaine Lonvillier 4* Philipsburg

Le Domaine Lonvillier 4*, Philipsburg

Le Domaine Lonvillier 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Le Domaine Lonvillier 4*
Luxosul Saint Martin Hotel este situat pe o plaja privata si protejata, la Anse Marcel şi oferă acces la snorkeling si Cabanas. Le Domaine Lonvilliers De Camerele sunt dotate cu un televizor cu ecran plat.

Le Domaine camerele sunt dotate cu băi spaţioase cu halate de baie şi papuci. Camerele oferă o vedere de grădină tropicală sau ocean.

La Table du Marche Restaurantul serveşte preparate din bucătăria franceză şi creolă. Un mic dejun american este servit zilnic. Mâncăruri mai uşoare sunt servite în cafeneaua lui Leroy.

Oaspeţii de la Le Domaine De Lonvilliers se pot relaxa la piscina în aer liber sau la spa full-service.Hotelul oferă, de asemenea, un serviciu de concierge şi de tur, cu informaţii cu privire la excursii şi activităţi din zona.

Hotelul oferă sporturi nautice si inchirieri de masini. Centru de echitatie tur şi bărci charter pentru partida de pescuit de mari sunt disponibile pe Islanda de Saint Martin.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Le Domaine Lonvillier

 Le Domaine Lonvillier
 Le Domaine Lonvillier
 Le Domaine Lonvillier

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie