Narima Resort 3* Phi Phi Island | Cazare la Narima Resort 3* Phi Phi Island

Narima Resort 3*, Phi Phi Island

Narima Resort 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Narima Resort 3*
Narima Hotel are un golf privat şi este înconjurat de vegetaţie tropicale. Acesta are o piscină infinit şi vederi minunate la ocean. Există un centru spa şi un restaurant.

Fiecare bungalou este cu aer condiţionat şi oferă balcoane private, cu o zonă de şedere. Ei vin cu facilităţi de baie proprie, TV prin cablu şi hamace, unde oaspeţii se pot bucura de vederi la grădină.

Oaspeţii pot folosi Wi-Fi la un cost suplimentar în zonele publice. Alte servicii la hotel includ spălătorie şi facilităţi de turism birou.

Narima oferă cursuri de scufundări şi apă activităţi precum snorkelling. Excursii de o zi cum ar fi excursii insula, caiac prin padurile de mangrove si trekking elefant sunt organizate la cerere. Hotelul este la o distanţă de 2 ore cu barca cu motor de la Krabi.

Restaurantul este decorat cu mobilier din lemn rustic şi serveşte mâncăruri thailandeze şi europene. Acesta oferă oaspeţilor mâncăruri cu fructe de mare proaspete şi clasele Thai gătit. Oaspeţii se pot bucura de apusuri de soare pe plaja, cu o băutură de la bar Insula 5.

Recomanda acest hotel:  


 Narima Resort

 Narima Resort
 Narima Resort
 Narima Resort
 Narima Resort