Palm Garden Resort 4* Phan Thiet | Cazare la Palm Garden Resort 4* Phan Thiet

Palm Garden Resort 4*, Phan Thiet

Palm Garden Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Palm Garden Resort 4*
Situat de-a lungul Cua Dai Beach, Palm Garden Resort este situat în mijlocul a 5 hectare de grădini frumos amenajate. Acesta dispune de un centru spa şi de 45 de metri de piscină în aer liber. Camerele sunt dotate cu un balcon şi Wi-Fi gratuit.

Palm Garden Beach Resort & Spa oferă un serviciu gratuit de transfer la Hoi An Ancient Town, la 5 minute distanţă. Da Nang International Airport este la 30 de minute de hotel.

Fiecare camera ofera mobilier clasic de lemn si se bucura de vedere la grădină sau la mare. Facilităţi pentru prepararea ceaiului şi cafelei, un seif şi televiziune prin cablu sunt un standard în toate camerele.

Oaspeţii se pot bucura de masaje si tratamente corporale de la Palm Spa. Activităţi, cum ar fi volei pe plajă şi snorkelling sunt disponibile . Cu peste 400 de specii de palmieri şi plante, gradina hotelului este ideala pentru o plimbare.

Restaurantul Colibri Beach, cu vdere spre mare, serveşte un meniu internaţional şi fructe de mare. Specialităţi vietnamezi sunt prezentate la Café Terrace, în timp ce Contino Club Bar oferă locul pentru a savura băuturile alcoolice.

Recomanda acest hotel:  


 Palm Garden Resort

 Palm Garden Resort
 Palm Garden Resort
 Palm Garden Resort
 Palm Garden Resort