Hotel Rusu Petrosani 3* Petrosani | Cazare la Hotel Rusu Petrosani 3* Petrosani

Hotel Rusu Petrosani 3*, Petrosani

Hotel Rusu Petrosani 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Rusu Petrosani 3* / Numar camere: 37
Hotelul Rusu este situat in masivul Parang la cota 1.168 m, la numai 12 km de orasul Petrosani, la poalele masivului Parang, intr-un cadru natural deosebit.

Accesul se face din orasul Petrosani din DN66 urmand un drum asfaltat (curatat permanent pe timp de iarna) ce ajunge pana in curtea hotelului. Este posibil si DN7a dinspre statiunea Voineasa si Ski Resort Transalpina.

Amplasat intr-un peisaj de vis, cu partii de schi amenajate pentru avansati si incepatori, cu instalatii de nocturna, telescaun, teleschiuri, scoala de zbor cu parapanta, hotelul ofera conditii ideale pentru recreere si practicarea sporturilor de iarna. Ofertele pentru timpul liber sunt si mai bogate pentru grupurile organizate sau activitati de teambuilding

Hotelul dispune de 2 sali de conferinte: sala Panoramic (prevazuta cu aer conditionat) 28 locuri si sala Consiliu 16 locuri. Exista posibilitatea unirii celor 2 sali obtinand un maxim de 44 de locuri. De asemenea exista posibilitatea amenajarii suplimentare a unei sali pentru conferinte cu un numar de 40 de locuri.

Ca si dotare pentru conferinte hotelul dispune de un videoproiector, flipchart, instalatie de sonorizare cu microfon fara fir si wi-fi gratuit. Oferte speciale de coffe-break incepand cu 15 lei/persoana.

In cadrul bazei de relaxare puteti beneficia de sauna umeda (hammam 40-55 grade), sauna uscata (70-100 grade), jacuzzi (2 persoane), sala de relaxare (10 locuri), dusuri scotiene precum si de o sala de masaj.

Pentru oaspetii nostrii accesul la baza de relaxare este gratuit, iar pentru ce nu doresc sa beneficieze de cazare accesul se poate face si pe baza de abonament.

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri cu un meniu pentru cele mai rafinate gusturi, louge-ul cu pana la 20 locuri pentru diminetile in care doar cafeaua conteaza.

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Internet
Parcare
Restaurant
Sauna
Telefon
Uscator Par

Facilitati hotel
Acces pentru persoane cu dizabilitati
Bar
Baza de tratament
Curte interioara
Fax
Internet
Loc de joaca pentru copii
Masaj
Parcare
Program non-stop
Sala conferinta
Sauna
Seif
Spalatorie
Telefon
Terasa
Teren sport
Transfer aeroport
TV in living

Facilitati camera
Baie proprie
Balcon
Incalzire centrala
Internet
Minibar
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 9:00 AM
Ora checkout: 12:00 PM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Hotel Rusu Petrosani

Hotel Rusu Petrosani
Hotel Rusu Petrosani
Hotel Rusu Petrosani
Hotel Rusu Petrosani
Hotel Rusu Petrosani
Hotel Rusu Petrosani
Hotel Rusu Petrosani
Hotel Rusu Petrosani