A-One The Royal Cruise Hotel 3* Pattaya | Cazare la A-One The Royal Cruise Hotel 3* Pattaya

A-One The Royal Cruise Hotel 3*, Pattaya

A-One The Royal Cruise Hotel 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii A-One The Royal Cruise Hotel 3*
Situat vizavi de plaja Pattaya, Hotelul A-ONE The Royal Cruise este un hotel unic amenajat pornind de la o temă nautică. Acesta oferă o piscină în aer liber şi un centru spa, precum şi parcare gratuită şi Wi-Fi gratuit în zonele publice.

Hotelul Royal Cruise se află la 350 de metri de Tiffany Show Theatre, iar Hard Rock Café se găseşte la 700 de metri distanţă. Se oferă un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul spre Walking Street, Royal Garden Plaza şi centrul comercial Central Festival Pattaya Big C.
Fiecare cameră are un decor tematic în tonuri de alb şi albastru şi este dotată cu facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Se oferă halate de baie şi papuci.
Hotelul are un centru de fitness şi facilităţi de saună şi cadă spa. Oaspeţii se pot distra cântând la salonul Compass Karaoke sau dansând şi bucurându-se de divertisment live la Boat Music Place. La biroul de turism se pot închiria biciclete şi organiza excursii de vizitare a obiectivelor turistice.
Oaspeţii pot savura mâncăruri occidentale şi thailandeze la restaurantul Maritime, iar restaurantul Harbour este specializat în preparate internaţionale delicioase. La barul Blue Wave de la piscină şi în salonul cu pian se servesc băuturi.

Recomanda acest hotel:  


 A-One The Royal Cruise Hotel

 A-One The Royal Cruise Hotel
 A-One The Royal Cruise Hotel
 A-One The Royal Cruise Hotel
 A-One The Royal Cruise Hotel