Mercure Paris Vaugirard Porte De Versailles 4* Paris | Cazare la Mercure Paris Vaugirard Porte De Versailles 4* Paris

Mercure Paris Vaugirard Porte De Versailles 4*, Paris

Mercure Paris Vaugirard Porte De Versailles 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mercure Paris Vaugirard Porte De Versailles 4*
Mercure Vaugirard Paris Porte De Versailles este situat vizavi de intrarea principală a centrului de expoziții Porte de Versailles. Se află la doar 100 de metri de stația de metrou Porte de Versailles care oferă o legătură directă către capitală.
Camerele de la Mercure Vaugirard Paris Porte de Versailles sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi minibar. Fiecare dintre ele include o baie privată cu duș sau cadă și beneficiază de acces gratuit la conexiunea WiFi. Toate camerele sunt deservite de lift.
Hotelul oferă în fiecare dimineaţă un mic dejun tip bufet care poate fi savurat şi în cameră. Barul Le Sorcier pune la dispoziție o varietate mare de cocktailuri şi o listă cu vinuri rafinate. Oaspeții pot savura, de asemenea, preparate ușoare și gustări.
Mercure este situat ideal pentru vizitarea Parisului și beneficiază de legături de transport direct spre puncte de atracție precum Place de la Concorde şi Bazilica Sacré Coeur. Hotelul oferă, de asemenea, 17 săli de conferințe și o parcare subterană disponibilă la un cost suplimentar. 
Arondismentul 15 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de escapadă romantică, vizitare și monumente.

Recomanda acest hotel:  


 Mercure Paris Vaugirard Porte De Versailles

 Mercure Paris Vaugirard Porte De Versailles
 Mercure Paris Vaugirard Porte De Versailles
 Mercure Paris Vaugirard Porte De Versailles
 Mercure Paris Vaugirard Porte De Versailles