Marignan 5* Paris | Cazare la Marignan 5* Paris

Marignan 5*, Paris

Marignan 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Marignan 5*
Hotelul Marignan este un hotel de design situat în arondismentul 8 al orașului Paris, între bulevardele George V și Montaigne și la 2 minute de mers pe jos de Champs-Elysées. Oferă unități de cazare de lux, un restaurant, un bar și o sală de cinema.

Camerele Hotelului Marignan beneficiază de aer condiționat și sunt decorate în stilul apartamentelor pariziene contemporane, cu mobilier din lemn de stejar şi marmură. Acestea includ un TV HD cu ecran plat și canale prin satelit, un iPod docking station și o baie privată.

Unele camere au o terasă privată care oferă vedere la Turnul Eiffel și unde oaspeții pot lua micul dejun, prânzul sau cina. Băuturile răcoritoare din minibarul aflat în cameră sunt gratuite.

De asemenea, barul hotelului servește diverse cocktailuri, băuturi calde și reci, precum și un meniu de tapas începând cu ora 18:00. Restaurantul oferă la mesele de prânz și de seară mâncăruri din bucătăria franceză tradițională preparate din produse de sezon.

Printre facilitățile și serviciile suplimentare se numără Wi-Fi gratuit, room service nonstop și o recepție cu program nonstop.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Marignan

 Marignan
 Marignan
 Marignan

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie