La Maison Champs Elysées 5* Paris | Cazare la La Maison Champs Elysées 5* Paris

La Maison Champs Elysées 5*, Paris

La Maison Champs Elysées 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii La Maison Champs Elysées 5*
Între Avenue Montaigne, Champs Elysées Sens giratoriu şi Grand Palais, Maison Champs Elysées este în inima 'Triunghiului de aur' alParisului. Magazine de lux rafinat şi designeri de moda de top, Grand Palais, Arcul de Triumf, Luvru şi mult mai multe dintre minunile Parisului sunt la o scurtă plimbare de la acest hotel superb, care oferă un vis de linişte în mijlocul oraşului

De îndată ce veţi intra, primele semne ale aceastei lumi magicxe, teatrale sunt evidente. Rezultat al colaborarii cu designerul de moda Martin Margiela, decor hotelului uimitoar este plin de surprize, jucăuş şi oferă un mediu minunat pentru sejurul dvs. în Paris. Personalul nostru atent o înaltă calificare profesională oferă servicii exemplare şi se asigura că aveţi un sejur de exceptie.

Maison Champs-Elysées, în inima Parisului "Triunghiul de Aur", a completat metamorfoza sa într-un somptuos hotel de 4 stele de tip boutique, sub directia artistica a designer de moda Martin Margiela. O căsătorie elegant de linii contemporane şi lux discret, acest lucru foarte speciale non-conformist la un hotel teases asteptarile noastre, cu elemente teatrale, o atmosfera subtila, relaxată, şi personalul atent. Situat într-o stradă liniştită, aproape de districtele financiare, magazine de lux şi mass-media, hotelul dispune de un restaurant nou care se deschide spre o grădină încântătoare, şi un bar şi o sală de fumat separate, oferind un paradis de pace pentru un sejur superb în Paris .

Recomanda acest hotel:  


 La Maison Champs Elysées

 La Maison Champs Elysées
 La Maison Champs Elysées
 La Maison Champs Elysées
 La Maison Champs Elysées
 La Maison Champs Elysées
 La Maison Champs Elysées

Date de contact
La Maison Champs Elysées 5* Paris
Adresa: 8 RUE JEAN GOUJON,75008,Paris,
Telefon: 1 78 94 78 94
Fax: 1 70 99 99 15