Citadines Suites Louvre 5* Paris | Cazare la Citadines Suites Louvre 5* Paris

Citadines Suites Louvre 5*, Paris

Citadines Suites Louvre 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Citadines Suites Louvre 5*
Citadines Suites Louvre se află în centrul oraşului Paris, vizavi de Comédie-Française şi la 500 de metri de Muzeul Luvru şi de Grădinile Tuileries. Oferă suite moderne, cu aer condiţionat şi chicinetă utilată complet.
Suitele sunt dotate cu acces gratuit la internet, TV prin satelit şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Puteţi savura un mic dejun tip bufet cu produse locale proaspete în lounge-ul comun în fiecare zi.
Facilităţile suplimentare ale proprietăţii includ o sală de fitness şi o recepţie deschisă nonstop, cu servicii de curăţătorie chimică şi spălătorie. Vă puteţi relaxa în lounge-ul dotat cu TV LCD, calculator cu acces gratuit la internet şi imprimantă.
Citadines Suites Louvre se află la 100 de metri de Rue Saint-Honoré şi la 800 de metri de Operă. Staţia de metrou Palais Royal - Musée du Louvre este la 140 de metri de hotel şi asigură acces direct la Place de la Bastille şi cartierul La Défense.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Citadines Suites Louvre

 Citadines Suites Louvre
 Citadines Suites Louvre
 Citadines Suites Louvre
 Citadines Suites Louvre

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie