Campanile Val De France 3* Paris Disneyland | Cazare la Campanile Val De France 3* Paris Disneyland

Campanile Val De France 3*, Paris Disneyland

Campanile Val De France 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Campanile Val De France 3*
Acest hotel oferă un serviciu de transfer gratuit la parcul de distracţii Disneyland® Paris, situat la mai puţin de 10 minute. Hotelul pune la dispoziţie un magazin Disney, un carusel şi o sală de jocuri video. Adulţii şi copiii pot vedea ponei, capre şi iepuri la ferma proprietăţii.

Fiecare cameră de la Campanile Val de France oferă aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat şi baie privată cu cadă şi uscător de păr. Toate camerele sunt accesibile cu liftul.

Restaurantul Le Marché Gourmand oferă mic dejun şi cină tip bufet. Oaspeţii pot savura o băutură la barul L''Abreuvoir. De asemenea, este servit un mic dejun Express disponibil la barul L''Abreuvoir între orele 08:30 - 11:00. Tot aici puteţi beneficia de gustări pe tot parcursul zilei.

Proprietatea are o recepţie deschisă nonstop şi depozit de bagaje gratuit.

Este disponibil şi un serviciu de transfer direct la gara Marne-la-Vallée şi la Disney Village. Gara RER Marne la Vallée-Chessy este la 1 km şi oferă acces direct la Paris.

Este disponibil şi un serviciu de transfer pentru Aeroportul Charles de Gaulle, oferit de 3 ori pe zi de către o companie independentă. Acesta este disponibil la un cost suplimentar şi cu rezervare prealabilă.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Campanile Val De France

 Campanile Val De France
 Campanile Val De France
 Campanile Val De France
 Campanile Val De France
 Campanile Val De France