Vila Parang 3* Parang | Cazare la Vila Parang 3* Parang

Vila Parang 3*, Parang

Vila Parang 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Parang 3*
Vila Parang situatã în masivul muntos cu acelasi nume, se gaseste la o distanta de 15 km de orasul Petrosani, la cota 1650 m, acces auto si parcare proprie, mai putin iarna.

Structura camere: 4 camere cu 3 locuri cu baie, televizor; 25 camere cu 2 locuri cu baie, televizor; 3 camere cu 6 locuri cu televizor si baie pe nivel; 1 camera cu 4 locuri cu televizor si baie pe nivel; 1 camera cu 3 locuri cu televizor si baie pe nivel.

Facilitati: restaurant, sauna, sala confeinte, centru inchiriere schiuri si placi, apa calda si caldura non stop, partii in imediata vecinatate dotate cu snocturna si schi-lift, masina de batut zapada.

Accesul in perioada de iarna se face numai cu telefericul la circa 10 km de Petrosani.

Se organizeazã numeroase drumetii, sub îndrumarea unui ghid,spre: Vf. Parângul Mic (2074m), durata traseu -1ora si 15 min,Vf. Cârja (2405m), durata traseu -2 ore si 20 min., Vf Parângu Mare (2519m), durata traseu -4-5 ore, sau spre lacurile glaciare din împrejurimi: Mija, Rosiile, Lacul Verde, Gâlcescu.

În perioadele admise de legile din România se mai organizeazã si vânatoare si pescuit sportiv.

Iarna sunt organizate cursuri de schi, pentru începãtori si avansati, existãnd pârtii cu diferite grade de dificultate, pentru începãtori si pentru avansati.

De asemenea se pot practica si sporturi extreme cum ar fi:schi extrem, snowboard, zbor cu parapanta, paramotor, mountain bike, alpinism, escalada.

Tot aici puteti urma cursuri de zbor cu parapanta ,pentru începatori sau avansati , sub îndrumarea unor instructori de specialitate.

Facilitati hotel
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Vila Parang

 Vila Parang
 Vila Parang
 Vila Parang

Date de contact
Vila Parang 3* Parang
Adresa: