Pensiunea Krisztian 3* Parang | Cazare la Pensiunea Krisztian 3* Parang

Pensiunea Krisztian 3*, Parang

Pensiunea Krisztian 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Krisztian 3*
Pensiunea Krisztian*** este situatã în masivul Paring, la o distanta de 15 km de orasul Petrosani, la o altitudine de 1700m.

Accesul se poate face cu masina pana la pensiune unde exista parcare proprie (exceptind perioadele cu zapada mare si viscolita) sau cu masina pina la statia de plecare a telescaunului si apoi cu telescaunul.

Inaugurata in toamna anului 2009 si clasificata la un nivel de 3*** stele, dispune de 36 de locuri de cazare, restaurant cu bar, intr-un ambient rustic cu o capacitatea de 50 locuri.

Cazarea se face in 14 camere cu 2 locuri (7camere cu pat dublu matrimonial si 7 camere cu doua paturi), 1 apartament simplu cu 4 locuri si un apartament de lux pentru 2 sau 4 persoane avand in dotare sauna cu infrarosu, jacuzzi si o minunata panorama.

Toate camerele sunt dotate cu televizor LCD, baie proprie cu dotari la cel mai inalt standard de calitate inclusiv uscator de par. Incalzirea si apa calda sunt asigurate prin intermediul sistemului propriu de incalzire centrala cu apa calda non stop.

In ceea ce priveste echipamentul sportiv, pensiunea Krisztian este dotata cu un sistem elvetian special de depozitare a echipamentului pentru schi (schiuri, clapari, placa) aflat la demisolul cladirii, unde claparii sunt uscati si tinuti la o temperatura mai ridicata pentru a putea fi folositi in cele mai bune conditii in urmatoarea zi de schi, internet wirelless.

Iarna sunt organizate cursuri de schi prin intermediul instructorului propriu, existand partii cu diferite grade de dificultate in imediata apropiere. De asemenea se pot practica si sporturi extreme cum ar fi: schi extrem, snowboard, zbor cu parapanta, paramotor, mountain bike, alpinism, escalada.

Tot aici puteti urma cursuri de zbor cu parapanta, sub indrumarea instructorului propriu de specialitate. In perioadele admise de legile din Romania se mai organizeaza si vanatoare si pescuit sportiv.

Facilitati hotel
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Krisztian

 Pensiunea Krisztian
 Pensiunea Krisztian
 Pensiunea Krisztian
 Pensiunea Krisztian
 Pensiunea Krisztian
 Pensiunea Krisztian