Ammos Beach Studios And Suites 1* Paralia Katerini | Cazare la Ammos Beach Studios And Suites 1* Paralia Katerini

Ammos Beach Studios And Suites 1*, Paralia Katerini

Ammos Beach Studios And Suites 1*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ammos Beach Studios And Suites 1*
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Ammos Beach Studios and Suites beneficiază de o locaţie centrală în Olympiaki Akti din Katerini, la aproximativ 50 de metri de plaja cu nisip şi la doar câţiva paşi de restaurante, baruri şi magazine. Acesta oferă unităţi de cazare în sistem self-catering, cu acces gratuit la internet WiFi şi balcon privat.
Studiourile de la Ammos sunt amenajate în stil minimalist, în nuanţe calde de ocru, şi au chicinetă cu frigider, ustensile de bucătărie şi plite. Toate unităţile de cazare oferă aer condiţionat şi TV prin satelit. Baia privată include uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Acestea oferă vedere la Muntele Olimp şi la mare.

La sosire, oaspeţii sunt întâmpinaţi cu băuturi gratuite şi o sticlă de vin. Personalul de la recepţie poate oferi oaspeţilor informaţii despre atracţiile turistice din apropiere.

Ammos Beach Studios and Suites se află la 6 km de oraşul Katerini şi la 75 km de Salonic. Satul Litochoro se află la 26 km, iar staţiunea Paralia Katerini este situată la 2 km. La aproximativ 300 de metri se găsesc terenuri de fotbal, baschet şi tenis. Plaja Olympic are şezlonguri şi umbrele de soare, precum şi terenuri de volei pe plajă. În apropiere există parcare publică gratuită.

Recomanda acest hotel:  


 Ammos Beach Studios And Suites

 Ammos Beach Studios And Suites
 Ammos Beach Studios And Suites
 Ammos Beach Studios And Suites

Date de contact
Ammos Beach Studios And Suites 1* Paralia Katerini
Adresa: Poseidonos (Platonos Lemonopoulou) 21, Olympiakí Aktí, 60100, Grecia