King's Holiday Apartments 3*+ Paphos | Cazare la King's Holiday Apartments 3*+ Paphos

King's Holiday Apartments 3*+, Paphos

King's Holiday Apartments 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii King's Holiday Apartments 3*+
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. King's Holiday Apartments se află la mai puţin de 500 de metri de plajă şi are o piscină cu formă neregulată, cu o terasă la soare pavată cu piatră. Oferă studiouri cu chicinetă şi vedere la piscină.

Studiourile spaţioase de la King''s Holiday au balcon sau patio. Includ o chicinetă cu mini-frigider, o zonă de relaxare şi o baie privată cu duş sau cadă.

La cerere şi la un cost suplimentar se pot organiza croaziere zilnice, jeep safari şi excursii la grădina zoologică din Pafos. De asemenea, oaspeţii pot închiria autoturisme şi ATV-uri.

La 100 de metri puteţi vizita Mormintele Regilor, iar la aceeaşi distanţă puteţi găsi restaurante, baruri şi supermarketuri. Centrul oraşului Paphos este la 2 km, iar Aeroportul din Paphos se află la 15 km. Plaja populară din Golful Coralilor este la 10 km. În faţa proprietăţii există o staţie de autobuz care asigură conexiune cu toate zonele oraşului Paphos. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

Recomanda acest hotel:  


 King's Holiday Apartments

 King's Holiday Apartments
 King's Holiday Apartments
 King's Holiday Apartments
 King's Holiday Apartments
 King's Holiday Apartments
 King's Holiday Apartments

Date de contact
King's Holiday Apartments 3*+ Paphos
Adresa: 10 Pefkiou Georgiadi, 8015 Paphos City, Cyprus