Elysium 5* Paphos | Cazare la Elysium 5* Paphos

Elysium 5*, Paphos

Elysium 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Elysium 5*
Localizare: Somptuosul hotel construit cu influente arhitecturale ale erei bizantine, este situat direct pe plaja, in imediata apropiere a stravechilor „Morminte ale Regilor”, bucurandu-se de o panorama completa asupra Marii Mediterane. Arhitectura sa evoca bogatia Ciprului combinat cu elemente grecesti si romane din perioada medievala. Un amestec de piatra, marmura, lemn, culori calde si decoratiuni ca mozaicuri, arce si coloane ce reflecta ideea designerilor de a crea o semnificatie legata de traditie, unde oaspetii sa se poata relaxa si sa-si petreaca o vacanta linistita intr-un cadru feeric.

Facilitati: Hotelul are in dotare 6 restaurante, baruri, centru de intretinere si sanatate cu SPA, piscina interioara, sala de fitness, sala de aerobic, sala de yoga, masaj, sauna si baie de aburi, salon de infrumusetare, piscina exterioara construita pe nivele avand in centru o piscina cu hidromasaj, 2 terenuri de tenis, amfiteatru, teren de joaca, club si miniparc tematic pentru copii, exchange, magazine, sali de conferinta, cinema, capela pentru organizarea ceremoniilor de casatorie si nu numai, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice.

Dotari camere: Hotelul cuprinde o mare varietate de stiluri in cele 250 de camere si suite, ideale pentru familii si cupluri de toate varstele. Camerele au fost create cu mult bun gust folosind materiale si decoratiuni in culori calde si sunt dotate cu aer conditionat, telefon direct, TV satelit, pay TV, minibar, seif, uscator de par, acces la internet si balcon sau terasa.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Elysium

 Elysium
 Elysium
 Elysium
 Elysium
 Elysium
 Elysium

Date de contact
Elysium 5* Paphos
Adresa: Queen Verenikis Str, 8016 Paphos, Cipru