Cindrel 4* Paltinis | Cazare la Cindrel 4* Paltinis

Cindrel 4*, Paltinis

Cindrel 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Informatii Cindrel 4*
Asezat la poalele muntelui Cindrel, in centru statiunii montane Paltinis, Hotelul Cindrel este o alegere ideala in egala masura pentru a petrece o vacanta de neuitat, un week-end aparte la munte sau pentru o intalnire de afaceri .

Hotelul este recent renovat si poate sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi, atat prin eleganta si confort , cat si prin calitatea serviciilor oferite.

Hotelul Cindrel detine 96 de locuri de cazare dispuse in camere de 5, 4 sau 3 stele.
- 40 camere cu doua paturi individuale,
- 3 camere cu pat dublu
- 5 apartamente.

Camerele sunt dotate cu - LCD,telefon, minibar, seif, baie cu cabina de dus si uscator de par, internet wireless.

Hotelul Cindrel dispune de un restaurant clasic de 100 locuri, 2 baruri, piscina interioara, sala fitness, sauna, sala calculatoare, biliard,tenis masa.

Sala de conferinte din cadrul hotelului Cindrel are o capacitate de 80 de locuri si este utilata cu sistem de sonorizare, videoproiector, ecran de proiectie si flipchart.

Coffee-break-ul este asigurat de barul special amenajat la iesirea din sala de conferinte si deserveste, de asemene,a si zona de business meeting.

Pe timpul iernii, Paltinisul este gazda mai multor concursuri de schi, precum Cupa Knauf, Cupa Consulatului German, Cupa Soimii, Serbarile Zapeziii. Excursiile pe trasee turistice iin Masivul Cindrel, ce includ si Rezervatia Iezerele Cindrelului, cu faimoasele lacuri glaciare, ori vizitele la schit sau vizita la Casa Memoriala Constantin Noica sunt o parte din atractiile zonei Paltinis, importanta statiune de munte din Romania.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Cindrel

 Cindrel
 Cindrel
 Cindrel
 Cindrel
 Cindrel
 Cindrel

Date de contact
Cindrel 4* Paltinis
Adresa: Paltinis, jud. Sibiu
Telefon: 0269.574056, 0269.574057
Fax: 0269.574047