Hotel Hohe Rinne Paltinis & Spa 4* Paltinis | Cazare la Hotel Hohe Rinne Paltinis & Spa 4* Paltinis

Hotel Hohe Rinne Paltinis & Spa 4*, Paltinis

Hotel Hohe Rinne Paltinis & Spa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Hohe Rinne Paltinis & Spa 4* / Numar camere: 88
Experimentaţi „Hohe Rinne Paltinis & Spal”! – O nouă întrupare a celui mai vechi hotel din staţiunea Păltiniş ce-şi are inspiraţia în pitorescul vilelor din Tirolul austriac surprinzând esenţa a tot ceea ce înseamnă eleganţă, vitalitate, fascinaţie, serenitate, bun gust.

Decorurile migălos lucrate, combinaţia fascinantă de lemn, fier forjat, cupru şi piatră, elementele de design moderne, culorile atent selectate şi mobilierul de esenţă rustică dau naştere unei atmosfere pline de şarm şi eleganţă.


Camerele noastre
Cele 88 de camere recent modernizate vă întâmpină într-o atmosferă elegantă, relaxantă, familiară, ideală pentru un sejur departe de freamătul urban.
Cele 3 camere single, 17 duble matrimoniale, 55 duble twin, 3 garsoniere şi 10 suite family au fost create special pentru confortul oaspeţilor noştri.

Restaurantul
Fie că e vorba de un eveniment festiv, o întâlnire de afaceri sau o cină în compania celor dragi, restaurantul nostru (cu o capacitate de aproximativ 250 locuri) vă întâmpină într-un decor distins ce surprinde prin combinaţia elementelor de rustic cu tehnologia modernă.

Săli de conferinţă
Cele două săli de conferinţe (a câte 120 locuri) dotate cu facilităţi de ultimă generaţie, cabină de traduceri simultane, conexiuni wireless de mare viteză alături de un coffee break diversificat ne transformă în partenerul ideal pentru reuşita unei întâlniri de business. Loungebar-ul şi centrul Wellness-Spa oferă alternativa perfectă pentru destindere şi socializare alături de colegi, după o şedinţă extenuantă.
Impreună cu partenerii noştri vă punem la dispoziţie posibilitatea organizării de teambuilding-uri, drumeţii şi excursii în zonele înconjurătoare.


Wellness & SPA
După o drumeţie montană, o zi petrecută la schi sau o conferinţă, ce poate fi mai revigorant, mai reconfortant decât o evadare la centrul Wellness & Spa? Trăiţi experienţa multisenzorială a aromoterapiilor, redescoperiţi-vă propriul trup, spiritul, mintea…
Bucuraţi-vă de efectele terapeutice ale celor 4 tipuri de saune, lăsaţi-vă purtaţi de senzaţiile inedite ale duşurilor de senzaţie, menţineţi-vă tonusul la piscină şi relaxaţi-vă la jacuzzi. Eliberaţi-vă de stres la salonul de masaj sau în sala de relaxare.

Kidsclub
Kidsclub-ul este locul în care cei mici se vor bucura de un spaţiu generos de joacă dotat cu jocuri şi jucării console WII, desene animate, iar cei mari vor redescoperi uimitoarea lume a copilăriei.

Loungeclub
Mireasma unei cafele aburinde, savoarea unui suc natural, plăcerea răsfoirii presei cotidiene, delectarea pe ritmuri ambientale de soft jazz sau lounge, simple plăceri care vă vor revigora. Petreceţi o seară agreabilă în clubul de lângă lounge-bar cu jocuri de societate, mese de biliard, minifotbal, air hockey sau Wii.

Alte facilităţi si servicii
• O cameră specială destinată persoanelor cu dizabilităţi
• Modalităţi de plată: cash, POS, transfer bancar
• Lift
• Posibilitate de călcare a hainelor
• Telefon la camera
• Zona exterioară de agrement
• Accesul la spaţiul de joacă, relaxare şi şezlonguri de pe terasele în aer liber se face în limita locurilor disponibile.
• Parcare gratuită

Facilitati hotel
Acces pentru persoane cu dizabilitati
Bar
Camera pentru bagaje
Internet
Lift
Lobby bar
Loc de joaca pentru copii
Masaj
Parcare
Piscina
Program non-stop
Restaurant
Sala conferinta
Sala fitness
Sauna
Telefon
Terasa
TV in living

Facilitati camera
Baie proprie
Balcon
Incalzire centrala
Internet
Minibar
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 12:00 PM

Carti de credit acceptate: #cc#
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Hotel Hohe Rinne Paltinis & Spa

Hotel Hohe Rinne Paltinis & Spa
Hotel Hohe Rinne Paltinis & Spa
Hotel Hohe Rinne Paltinis & Spa
Hotel Hohe Rinne Paltinis & Spa
Hotel Hohe Rinne Paltinis & Spa
Hotel Hohe Rinne Paltinis & Spa