Hyatt Regency Aruba 5* Palm Beach | Cazare la Hyatt Regency Aruba 5* Palm Beach

Hyatt Regency Aruba 5*, Palm Beach

Hyatt Regency Aruba 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hyatt Regency Aruba 5*
Oferind o poziţie de neegalat pe malul oceanului, acces direct la plajă, un spa cu servicii complete, acţiune palpitantă de cazinou şi un restaurant gastronomic, acest complex Palm Springs din Aruba oferă tot ceea ce vă este necesar pentru un sejur de neuitat.

La Hyatt Regency Aruba Resort and Casino veţi găsi o varietate de activităţi de agrement, inclusiv pescuit la adâncime, navigaţie şi snorkeling. De asemenea, complexul oferă în incintă cursuri de yoga, alături de o piscină spaţioasă în aer liber, dotată cu un tobogan.

Oaspeţii complexului Aruba Hyatt Regency se pot relaxa şi cu un masaj facial sau în spa-ul din incintă, pot lua o lecţie de yoga sau pot căuta cadouri în magazinele complexului. Cazinoul complexului oferă programe de divertisment live, precum şi automate pentru jocuri de noroc şi jocuri de cărţi.

După ce iau masa la unul dintre cele 6 restaurante din incintă, care oferă o varietate de preparate internaţionale, oaspeţii hotelului Hyatt Aruba se pot relaxa în camere moderne, mobilate cu paturi Grand de designer. Camerele dispun, de asemenea, de televizoare cu ecran plat şi iHome docking station.

Recomanda acest hotel:  


 Hyatt Regency Aruba

 Hyatt Regency Aruba
 Hyatt Regency Aruba
 Hyatt Regency Aruba

Date de contact
Hyatt Regency Aruba 5* Palm Beach
Adresa: Palm Beach, Aruba