Renaissance Wind Creek Aruba Resort 4* Oranjestad | Cazare la Renaissance Wind Creek Aruba Resort 4* Oranjestad

Renaissance Wind Creek Aruba Resort 4*, Oranjestad

Renaissance Wind Creek Aruba Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Renaissance Wind Creek Aruba Resort 4*
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest complex din orașul Oranjestad oferă plaje şi o insulă privată de 16 hectare, precum și cazare atât pentru adulţi, cât şi pentru familii. Pune la dispoziție un centru spa cu servicii complete, un cazinou şi diverse restaurante rafinate. Accesul WiFi este gratuit.

Toate camerele de la Renaissance Wind Creek Aruba Resort sunt luminoase și au TV prin satelit și aparat de cafea. Băile includ papuci și halate de pluș.

Renaissance Aruba oferă oaspeților un centru de fitness mare și o pistă de jogging. Pune, de asemenea, la dispoziție 3 piscine frumoase și facilități de scufundări și caiac.

Printre cele 8 opțiuni de luat masa se numără Aquarius și Papagayo Bar & Grill, care servesc mâncăruri internaționale rafinate. De asemenea, oaspeții pot savura diverse specialități la L.G. Smith’s Steak & Chop House sau la Midnight Grill and BLUE. Mai mult, aveți la dispoziție și barurile de pe plajă Fresco, Sole și Mangrove, oferind diferite preparate. Micul dejun și regimul all inclusive sunt disponibile la un cost suplimentar.

Aeroportul Internațional Reina Beatrix se află la 5 minute de Renaissance Resort & Casino. Această proprietate amenajată pe malul apei este situată în centrul orașului Oranjestad.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Seif

Recomanda acest hotel:  


 Renaissance Wind Creek Aruba Resort

 Renaissance Wind Creek Aruba Resort
 Renaissance Wind Creek Aruba Resort
 Renaissance Wind Creek Aruba Resort

Date de contact
Renaissance Wind Creek Aruba Resort 4* Oranjestad
Adresa: L.G. Smith Boulevard 82, Oranjestad, Aruba