Lyra 3* Oradea | Cazare la Lyra 3* Oradea

Lyra 3*, Oradea

Lyra 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Lyra 3*
Hotelul Lyra*** este situat in Oradea pe drumul European 60, in apropierea companiei Plastor, pe sensul de mers spre Cluj Napoca. Centrul orasului este la doar 5 minute de hotel iar aeroportul la doar 20 minute de mers cu masina.

Hotelul ofera servicii de cazare in conditii de calitate superioara la preturi mici. Cele 27 de camere sunt echipate modern cu paturi confortabile, birou, televizor, internet(prin cablu), aer conditionat, minibar. Cu generozitate si respect pentru clienti, echipa hotelului propune oaspetilor o dimineata perfecta: un mic dejun pentru toate gusturile si preferintele, potrivit atat pentru cei ce se trezesc devreme ("early bird") cat si pentru cei obositi, care prefera sa savureze un mic dejun tarziu, in intimitatea camerei. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, telefon international, televizor LCD, internet prin cablu, minibar, work - desk, detector de fum si buton alarma, baie cu dus si produse cosmetice.

Facilitati: camere pentru nefumatori, seif la receptie, serviciu de trezire, spalat – calcat lenjerie, parcare gratuita (10 locuri), plata cu carti de credit (VISA, MASTERCARD, MAESTRO), inchiriere uscator de par, umbrele, vanzare obiecte cosmetice si suveniruri, transfer de la/la gara sau aeroport, parteneriat servicii taxi, internet cablu si wireless, sala conferinte, calculator cu acces la internet, servicii secretariat: copii documente, transmitere fax.

Facilitati hotel
Seif
TV

Recomanda acest hotel:  


 Lyra

 Lyra
 Lyra
 Lyra
 Lyra
 Lyra
 Lyra
 Lyra
 Lyra
 Lyra
 Lyra
 Lyra
 Lyra