Cetate 3* Oradea | Cazare la Cetate 3* Oradea

Cetate 3*, Oradea

Cetate 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cetate 3*
Hotel Cetate este in centrul orasului Oradea care s-a transformat in ultimii ani, prin finalizarea investitiilor de mare anvergura. Hotel Cetate*** este situat în incinta cetății medievale Oradea, in spațiul constituit ca o adevărată atracție turistică.

Hotelul are în componență un număr de 17 camere, dispuse pe 2 nivele, 15 camere duble si 2 apartamente. Camerele confortabile dispun de dotări ce respectă ambientul în care funcționează. Oaspeții hotelului pot servi micul dejun și au la dispoziție o cafenea. Camerele prin constructia lor pastreaza un aer medieval, fiind cu tavane inalte tip bolta. Accesul in camera se face dintr-un hol comun, strajuit de arcade generoase. In procesul de reabilitare s-au folosit materiale clasice (caramida, lemn, sticla, fier) si tehnici din timpurile constructiei initiale a cladirii, conferind un aer degajat intregului hotel. Imperfectiunea anumitor finisaje sau detalii, in loc sa deranjeze denota aici caldura. Spatii mai putin conventionale din cladirea originala, precum afumatoarea, (sau fosta bucatarie), au fost pastrate si integrate in noua functiune. Iesit din comunul hotelurilor de azi, acest hotel nu are doua camere identice ca forma sau dimensiuni.

Designul camerelor a rezultat din functiunile pentru care au fost construite initial cladirile intre anii 1775 – 1777, si anume: cladirea statului major al garnizoanei austriece, pentru corpul D, respectiv cazarma pentru Corpul E (partial). Camerele sunt foarte generoase, cu dormitoare intre 20,5 si 22 mp si holuri intre 132 – 162.

Functiunea de hotel vine in completarea functiunilor celorlalte spatii din Cetate, iar deschiderea lui suntem convinsi ca va aduce o plusvaloare zonei. Cafeneaua situata la parterul hotelului, cu terasa enorma, inundata de soare te imbie la relaxare.
Cetatea Oradea este un spatiu viu, mii de turisti trecandu-i pragul.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Cetate

 Cetate
 Cetate
 Cetate
 Cetate
 Cetate
 Cetate

Date de contact
Cetate 3* Oradea
Adresa: Piața Emanuil Gojdu 39-41, 410066 Oradea.