Hotel OUZAS 2* Olympic Beach | Cazare la Hotel OUZAS 2* Olympic Beach

Hotel OUZAS 2*, Olympic Beach

Hotel OUZAS 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel OUZAS 2* / Numar camere: 15
Situat la doar 120 de metri de plaja Olympic din Pieria, Hotelul Ouzas oferă unități de cazare decorate simplu, cu deschidere către un balcon. De asemenea, hotelul are un restaurant şi un bar. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Toate unitățile de cazare de la Hotelul Ouzas oferă aer condiţionat şi TV cu ecran plat și canale prin satelit. Toate unitățile de cazare includ o chicinetă cu frigider şi o baie privată cu duș sau cadă.

Oaspeții se pot relaxa în grădină sau pot utiliza facilitățile de grătar ale proprietății.De asemenea, proprietatea poate oferi asistență pentru închirierea de automobile şi biciclete.

Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Fax
Frigider
Internet
Parcare
Restaurant
Terasa

Facilitati camera
Balcon
Fax
Frigider
Internet
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 12:00 PM
Ora checkout: 12:00 PM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard, Diners international, American Express
Personalul cunoaste limbi straine.
Politica de renuntare la rezervare: Politica de anulare a rezervării Această politică defineşte cum se administrează anulările rezervărilor• Dacă rezervarea este anulată sau modificată cu până la 10 zile înainte de data sosirii, nu va fi perceput nici un comision. • Dacă rezervarea este anulată sau modificată mai târziu, se va încasa 100 % prima noapte . • În caz de neprezentare, va fi încasat preţul total pentru rezervare

Recomanda acest hotel:  


Hotel OUZAS

Hotel OUZAS
Hotel OUZAS
Hotel OUZAS
Hotel OUZAS
Hotel OUZAS