Complex Vile Olimp 4* Olimp | Cazare la Complex Vile Olimp 4* Olimp

Complex Vile Olimp 4*, Olimp

Complex Vile Olimp 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Complex Vile Olimp 4*
Localizare: Complexul de vile OLIMP, clasificat la categoria 4 stele, este o locatie noua, data in functiune in lulie 2007, foarte moderna, amplasata in statiunea Olimp, foarte aproape de plaja (50m), intre hotelurile Belvedere si Muntenia.

Structura de cazare: Complexul este format din 5 vile cochete, cu parter si etaj, beneficiaza de o linie arhitecturala moderna, de gradina, loc de joaca pentru copii, loc pentru gratar in aer liber.
Fiecare vila beneficiaza la etaj de 3 dormitoare cu pat matrimonial si baie proprie cu cabina dus/ cada, iar la parter de un living foarte generos si bucatarie complet utilata.
Toate camerele sunt dotate cu TV-cablu si aer conditionat, iar sufrageriile si cu canapele si fotolii asigurandu-se un grad de confort deosebit, fiind adecvate si pentru grupurile care doresc sa sarbatoreasca diverse evenimente impreuna.

Facilitati si servicii: Complexul dispune de centrala termica proprie, apa calda asigurandu-se permanent, iar in sezonul rece si incalzire, fiind posibila astfel, utilizarea lor, tot timpul anului.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Complex Vile Olimp

 Complex Vile Olimp
 Complex Vile Olimp
 Complex Vile Olimp
 Complex Vile Olimp
 Complex Vile Olimp
 Complex Vile Olimp
 Complex Vile Olimp

Date de contact
Complex Vile Olimp 4* Olimp
Adresa: statiunea Olimp, jud. Constanta
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie