Pensiunea Hetvezer 2*+ Odorheiu Secuiesc | Cazare la Pensiunea Hetvezer 2*+ Odorheiu Secuiesc

Pensiunea Hetvezer 2*+, Odorheiu Secuiesc

Pensiunea Hetvezer 2*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Hetvezer 2*+
In inima Ardealului, în Tinutul Secuiesc, la poalele Muntilor Harghita, în apropierea barajului, nu departe de Odorheiu Secuiesc - 18 km -, în satul Sub Cetate - Zetea, se aflã pensiunea si douã cabane, situate într-o zonã pitoreascã, linistita, cu conditii ideale de odihnã si relaxare.

Pe o razã de 100 km se aflã cele mai frumoase regiuni faimoase pentru flora si fauna lor, precum si vestigii istorice.

O pensiune, 2 cabane si 4 cãsute din lemn (bungalouri) stau la dispozitia oaspetilor nostri. În pensiune avem 8 camere ( cu 2, 3, 4 paturi ), fiecare cu baie proprie, o salã de mese, un bar, având posibilitatea de a gãzdui 24 de persoane. În cabane existã câte 4 dormitoare, câte o bucãtãrie utilatã, câte douã sufragerii si câte 2 bãi, oferind gãzduire la câte 8 -10 persoane în fiecare.

Punem la dispozitia oaspetilor nostri un teritoriu de 1 ha, zonã ingrãditã, cu parcare proprie pãzitã. Un izvor propriu asigurã apa în case si poate fi încãlzitã la temperatura doritã. Pe teritoriul pensiunii se aflã si un mic helesteu, aici pescarii amatori pot incerca norocul. În barajul din apropiere se poate înota, pescui sau merge cu barca. Oaspeii nostri au posibilitate de relaxare, odihnã, dar le oferim si posibilitatea de a juca biliard, darts, tenis de masã, fotbal, basketball, copiii se pot scalda intr-un bazin si seara pot sta lângã focul de tabãrã. Iarna dupã schi sau sãnius, se pot relaxa în sauna ( în schimbul unei sume de bani ). La comandã putem oferi plimbãri cu cãruta, cãlare, iarna cu sania. Cu ocazia excursiilor în împrejurimi, oaspeii nostri pot vizita un parc cu animale sãlbatice, o cascadã în pãdure, lacul de acumulare Zetea, vârful Harghita Mãdãrai (1801 m).

Facilitati hotel
Internet
Piscina
Sala De Conferinte
Seif
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Hetvezer

 Pensiunea Hetvezer
 Pensiunea Hetvezer
 Pensiunea Hetvezer
 Pensiunea Hetvezer
 Pensiunea Hetvezer
 Pensiunea Hetvezer
 Pensiunea Hetvezer
 Pensiunea Hetvezer
 Pensiunea Hetvezer
 Pensiunea Hetvezer
 Pensiunea Hetvezer
 Pensiunea Hetvezer
 Pensiunea Hetvezer

Date de contact
Pensiunea Hetvezer 2*+ Odorheiu Secuiesc
Adresa: ub Cetate, nr. 73 B ( la aprox. 17.6 km de centrul loc. Odorheiu Secuiesc )
Telefon: 0744 263 165