Areo 3* Odorheiu Secuiesc | Cazare la Areo 3* Odorheiu Secuiesc

Areo 3*, Odorheiu Secuiesc

Areo 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Areo 3*
Hotelul Areo*** se află situat în județul Harghita, in orașul Odorheiu Secuiesc la ieșirea spre Miercurea Ciuc.

Unitatea și-a primit numele din derivarea latinescului Areopolis, care reprezintă denumirea în latină a celui mai vechi ținut din Depresiunea Odorhei, și anume Odorheiu Secuiesc. Hotelul și-a deschis porțile în anul 2012. În 2018 clădirea a fost renovată în totalitate și dotată cu cele mai moderne sisteme de securitate.

Hotelul oferă clienților săi o atmosferă relaxantă și confortabilă.

Camere: aer condiționat, telefon, TV LCD, Internet wireless, minibar, baie proprie, cabină de duș, uscător de păr.

Hotelul dispune de sisteme de securitate la cele mai înalte standarde, detectoare de fum, sistem de monitorizare, parcare monitorizată video.

Restaurantul hotelului dispune de o gamă variată de aperitive reci, ciorbe, feluri principale, salate, prăjituri și fructe în sistem bufet suedez.

Sala de evenimente cu o capacitate de aproape 200 de locuri este locația ideală pentru nunți, aniversări, botezuri, banchete, evenimente corporate sau team building-uri.

In oraș se află Biserica reformată, construită în 1781, casa reprezentativă de odinioară a județului, precum și statuia de bronz a celui mai mare secui, Orbán Balázs (1829-1890).

Atracțiile culturale și naturale din împrejurimi oferă o experiență unică și amintiri de neuitat celor care vizitează această zonă mirifică. Cei care iubesc gusturile tradiționale și obiceiurile vechi vor fi plăcut impresionați de cele peste 50 de atracții turistice care merită vizitate.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
TV


Recomanda acest hotel:  


 Areo

 Areo
 Areo
 Areo

Date de contact
Areo 3* Odorheiu Secuiesc
Adresa: Hotelul Areo*** se află situat în județul Harghita, in orașul Odorheiu Secuiesc la ieșirea spre Miercurea Ciuc.