Zirka Star 3* Odessa | Cazare la Zirka Star 3* Odessa

Zirka Star 3*, Odessa

Zirka Star 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Zirka Star 3*
Hotelul Zirka (Star), Odesa (Odessa), Ucraina este situat in inima orasului, intr-o zona linistita, la un qvartal distanta de bulevardele centrale.

Hotelul Zirka (Star) este situat in inima Odesei, intr-o zona linistita, la un bloc distanta de bulevardele centrale. Pentru a maximiza confortul şi siguranţa clientilor cu nevoi speciale, nu există nici un restaurant sau discotecă în hotel, cu toate că există o mulţime în apropiere, la fiecare colt de strada.

Zirka Hotel a fost construit în 2007 de către premiatul arhitect Alexandru Dmitrievsky si încadrează în el cele mai bune tehnologii disponibile, care ofera un confort deosebit. Zirka Hotel este complet controlat climatic, mai mult decât un simplu air-conditioner, astfel incat sa predomine o prospetime deosebita. Pentru o mai multa siguranta, hotelul este dotat cu cel mai nou sistem de alarmă în caz de incendii.

Utilizarea eficienta a spatiului hotelului ne permite sa va oferim cele mai mici rate de camera din Odesa. Perfect securizat - toate zonele hotelului sunt monitorizate cu CCTV. Se accepta plata pentru serviciile hoteliere prin: Visa sau Mastercard si numerar. Parcare pazita pentru clientii hotelului. Hotelul se afla la 15 minute de aeroportul Odesa, la 2 km de gara feroviara Odesa, 1 bloc distanta pana in zona de cumpărături şi restaurante.

Hotelul va pune la dispozitie 160 camere, dotate cu duş şi climatizare, neintrerupt furnizarte cu energie şi apă caldă.

Facilitati hotel
Aer Conditionat

Recomanda acest hotel:  


 Zirka  Star

 Zirka  Star
 Zirka  Star
 Zirka  Star

Date de contact
Zirka Star 3* Odessa
Adresa: Отель Зирка, Одеса, (Одесса), Украина Adresa: Str. Uspenskaya, Nr. 70