Yunost 3* Odessa | Cazare la Yunost 3* Odessa

Yunost 3*, Odessa

Yunost 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Yunost 3*
Hotelul Yunost se afla in cea mai pitoreasca zona din Odessa - legendarul bulevard Frantsuzky - si ofera cazare in 140 camere confortabile si spatioase. Cel mai mare avantaj al hotelului este frumoasa panorama a orasului, a Marii Negre si a Gradinii Botanice ce inconjoare hotelul. Zona de distractii si retaurante se gaseste la 5 minute de mers cu masina.

Hotelul Yunost este alegera potrivita pentru turistii care doresc o cazare buna in Odesa, aproape de Zona Arkadia. Aflat in imediata apropiere a plajei Arkadia, hotelul Yunost a fost recent renovat, oferind camere redecorate, curate, restaurant, bar, terasa, sala de conferinte si un personal calificat si prietenos. Hotelul are 16 etaje si dispune de un parc de aproape 9.000 mp. Barul Jemchujina se afla la etajul 1. Hotelul pune la dispozitia turistilor room service 24h.

Camerele dispun de mobila cu gust, TV, telefon, minibar, baie proprie. Toate camerele cu exceptia celor de categorie economica si standard dispun de aer conditionat.

Descriere tipuri camere:
* Economy twin: camera cu doua paturi, baie, telefon, frigider, TV
* Standard single room: camera cu un singur pat, baie, telefon, frigider, TV
* Standard Semi-suite double: camera cu un pat queen-size, baie, aer conditionat, telefon, minibar, frigider, TV
* Suite Double Bedroom: camera cu un pat queen-size, living cu o canapea, baie cu cada sau cabina de dus, aer conditionat, telefon, frigider, TV
* Standard Semi suite twin: camera cu doua paturi, baie, aer conditionat, telefon, minibar, frigider, TV
* Suite Twin: camera cu doua paturi, baie, aer conditionat, telefon, minibar, frigider, TV
* Suite doulbe sea view: dormitor cu un pat king-size, living cu o canapea, baie, aer conditionat, telefon, frigider, TV, uscator de par
* Wedding suite: camera cu un pat king-size, baie, aer conditionat, telefon, minibar, frigider, TV.

Echipa motivată a hotelului (24 h în serviciul dvs.) vă urează bun venit în acest hotel confortabil de 3 stele. Puteţi să vă parcaţi autovehiculul pe unul din locurile de parcare gratuite ale hotelului. Camerele sunt dotate cu radio şi televizor (TV cu cablu). Camerele sunt climatizate. Petreceţi o seară de neuitat împreună cu alţi oaspeţi ai hotelului, confortabil, la bar.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Yunost

 Yunost
 Yunost
 Yunost
 Yunost
 Yunost
 Yunost
 Yunost
 Yunost
 Yunost
 Yunost
 Yunost
 Yunost

Date de contact
Yunost 3* Odessa
Adresa: Str. Pionerskaya, Nr.31