Pensiunea Marioara 3* Ocna Sugatag | Cazare la Pensiunea Marioara 3* Ocna Sugatag

Pensiunea Marioara 3*, Ocna Sugatag

Pensiunea Marioara 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Marioara 3*
Odată ajunși în Maramures, la poalele Gutinului fălos, dai peste un sat mic, bogat in traditii, cu oameni gospodari, care își poartă cu mândrie portul tradițional maramureșean.

Satul Breb nu este bogat doar în obiceiuri, ci și prin locuitorii lui, printre aceștia aflandu-se însuși Prințul Charles.

Pensiunea Marioara*** este compusa dintr-o căsuță veche, dar primitoare, care îmbină armonios casa tradițională maramureșeană, cu confortul secolului XXI. Cele 4 camere, fiecare cu baie proprie, sunt mereu pregatite să primească oaspeți de seamă.
Alături este o casă nouă construită în stil tradițional care dispune de 4 camere cu baie proprie, sala de mese și loc de recreere.

În curtea pensiunii găsiți loc de joacă pentru copii, leagăn, masă pentru picnic, iar la cerere organizam pentru oaspeții noștri petreceri cu ceterași, excursii cu sania sau căruța și foc de tabără.

Pensiunea este situată în destinația Eco Maramureș și este certificată Eco România.
Dacă vreți să trăiți ca la țară cu mâncare tradițională vă invitam in Satul Breb !

De aici puteți porni în drumeții montane sau puteți închiria biciclete pentru că există trasee marcate atât pentru drumeție, cât și pentru cicloturism sau o puteți lua agale, la pas, pe ulițele satului Breb sau într-o drumeție ușoară în jurul satului, pe traseul marcat recent.

Atracțiile principale din Maramureșul Istoric sunt ușor accesibile de aici: orașul Sighetu Marmației, mănăstirile Bârsana și Săpânța Perii, Cimitirul Vesel de la Săpânța, Mocănița din Vișeu de Sus.

Facilitati pensiune: acces Internet wireless, facilități de grătar, terasă, grădină, loc de joacă pentru copii, parcare privată, inchirieri de biciclete contra cost, la cerere se pot organiza petreceri cu ceterași, excursii cu sania sau căruța, de transfer de la/la aeroport, gară, închirieri de mașini.

Facilitati hotel
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Marioara

 Pensiunea Marioara
 Pensiunea Marioara
 Pensiunea Marioara

Date de contact
Pensiunea Marioara 3* Ocna Sugatag
Adresa: Odată ajunși în Maramures, la poalele Gutinului fălos, dai peste un sat mic, bogat in traditii, cu oameni gospodari, care își poartă cu mândrie portul tradițional maramureșean. Satul Breb nu este bogat doar în obiceiuri, ci și prin locuitorii lui, printre aceștia aflandu-se însuși Prințul Charles.