Helios 4* Ocna Sibiului | Cazare la Helios 4* Ocna Sibiului

Helios 4*, Ocna Sibiului

Helios 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Helios 4*
Capacitate: vă oferă servicii de cazare în 52 de camere: 8 camere cu pat matrimonial, 39 camere cu 2 paturi, 5 apartamente.

Dotari Hotel: restaurantul situat într-o clădire monument istoric, dar utilat cu cele mai moderne echipamente (o simbioză între tehnologii de ultimă oră şi un imobil fondat acum un secol), îmbină arta culinară clasică cu cea exotică şi cea autohtonă cu cea internaţională, satisfăcând cele mai rafinate gusturi.

O ambianţă încântătoare este întreţinută şi de terasele adiacente, în aer liber şi suspendate. Complexul pune la dispoziţia firmelor şi oamenilor de afaceri un puternic centru de conferinţe, asigurând condiţii optime pentru desfăşurarea diferitelor întâlniri şi activităţi profesionale: simpozioane, mese rotunde, conferinţe, conferinţe de presă, seminarii, întâlniri de afaceri, etc. Centrul este compus dintr-o sală de conferinţe şi trei săli de seminarii.

Baza de tratament cuprinde cabinete de specialitate pentru: medicina culturii fizice, balneo-fizioterapie şi recuperare medicală, ginecologie balneară. Tratamentele sunt asigurate prin proceduri efectuate în compartimente de: balneoterapie, hidroterapie, termoterapie (tratament cu nămol şi parafină), terapie contrastantă (saună), pneumoterapie (aerosoli şi pulverizaţii), mecanoterapie, electroterapie, kinetoterapie.

Hotelul oferă un cadru plăcut pentru destindere şi relaxare: teren de tenis de câmp, beach-voley, badminton, trasee pentru cure de teren, piscine cu apă dulce şi sărată, sală de fitness, tenis de masă, saune, baie turcească, jacuzzi, cabinet pentru masaj de întreţinere, salon biliard, un bar cu ring de dans. Copiii beneficiază de un teren de joacă propriu şi de o piscină în aer liber cu apă sărată.

Dotari camera: confortul, dotările şi serviciile oferite vor face ca perioada petrecuta la noi sa fie una de relaxare, contribuind din plin la succesul vizitei dumneavoastră. Toate camerele sunt dotate ci sistem climatizare, TV satelit, baie cu cada sau dus.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Piscina
Sala De Conferinte
Sauna
TV

Recomanda acest hotel:  


 Helios

 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios
 Helios

Date de contact
Helios 4* Ocna Sibiului
Adresa: Str. Băilor, nr. 22-24 Ocna Sibiului, 555600 jud. Sibiu, România
Telefon: +40 269/577348
Fax: +40 269/577311