Feriendorf Village 2*+ Obertraun | Cazare la Feriendorf Village 2*+ Obertraun

Feriendorf Village 2*+, Obertraun

Feriendorf Village 2*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Feriendorf Village 2*+
Amplasare: liniştit pe malul lacului, centrul oraşului si gara sunt la aproximativ 5 minute de mers pe jos iar staţia de transport pe cablu Krippenstein la aproximativ 2 km departare.

Facilitati si dotari: 59 de cabane cu total 176 de paturi. Clădirea centrală cu recepţie. Restaurant şi cafenea / bar şi terasă. Zona de wellness cu piscină interioară de înot 12m x 5m x 1.4m (inclus în preţ). Pentru o taxă suplimentara puteti beneficia saună cu baie de aburi, masaj, alte servicii de SPA.

Copii: loc de joaca pentru copii, program agrement organizat in lunile iulie-august, 5 zile saptamanal pentru copii cu vârsta între 3 - 12 ani.
Parcare: La sosire/ plecare se poate parca in fata cabanei pt. Des- si incărcare a bagajelor. În imediata apropiere a fiecărei cabane este 1 loc de parcare/cabana. Parcare suplimentare la parcul auto principal.

Toate cabanele sunt construite din lemn în stil alpin si au dotari standard: living cu camin suedez ( lemn de foc se poate cumpara, de la recepţie), Faltz Sat-TV, bucătărie moderna complet mobilata, balcon/terasa cu mobilier de grădină. Toate camerele duble au propriul Flat-TV. Băile au cabină de duş sau căzi de baie.

Tipul I: Cabana „Hallstättersee” - max. 4 adulţi. Parter: bucatarie, zona de luat masa, living cu o canapea extensibilă; etaj: 2 dormitoare fiecare cu duş/WC, balcon accesibil din ambele camere
Tipul II: Cabana „Attersee” - max. 6 adulti. Parter: precum cabana Tip I + baie sau duş şi toaletă separată; etaj: 3 dormitoare, fiecare cu propriile Flat-TV. Dintre acestea, 2 camere cu baie proprie resp. duş/WC, balcon accesibil de la două camere.
Tip III: Cabana „Wolfgangsee” - un maxim de 6 adulti descriere cabana Attersee plus sauna proprie la subsol.
Tipul IV: Apartament „Mondsee” - maxim 8 adulţi; Parter: bucatarie, zona de luat masa, living cu canapea extensibila, dormitor cu pat dublu şi baie resp. duş/WC; Etaj: 3 dormitoare, fiecare cu propriile Flat-TV. Fiecare cameră propria baie, resp. duş/WC, saună cu duş.

Facilitati hotel
Parcare

Oferta de cazare la Feriendorf Village 2*+
Oferta de sejur la Feriendorf Village 2*+

Recomanda acest hotel:  


 Feriendorf Village

 Feriendorf Village
 Feriendorf Village
 Feriendorf Village

Date de contact
Feriendorf Village 2*+ Obertraun
Adresa: Obertraun, Austria