Jetwing Warwick Gardens 5* Nuwara Eliya | Cazare la Jetwing Warwick Gardens 5* Nuwara Eliya

Jetwing Warwick Gardens 5*, Nuwara Eliya

Jetwing Warwick Gardens 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Jetwing Warwick Gardens 5*
Hotelul este amplasat la 5782 de metri deasupra nivelului mării, în munţii Ambewela . Înconjurat de terenuri agricole fermecătoare, camerele sale sunt dotate cu balcoane şi servicii de majordom. Un restaurant şi o bibliotecă sunt disponibile.

Fosta resedinta a unui cultivator de ceai scotian, acest bungalou renovat dispune de camere cu un dressing şi canapea. Băile private sunt dotate cu o cadă de baie şi duş separat. Halat de baie şi papuci sunt de asemenea oferite.

Jetwing Warwick Gardens este la aproximativ 170 de km de Aeroportul International Katunayake. Este la 35 de minute de gradina botanica Hakgala şi Arboretum. Horton Plains, Sri Lanka, cel mai inalt parc naţional, este la 35 km distanţă.

Salonul TV dispune de o mare colectie DVD, în timp ce biblioteca oferă un loc liniştit pentru lectură. Jocuri de masă sunt de asemenea disponibile. Serviciile includ birou de turism de turism şi spalatorie.

Mesele pot fi savurate în grădină, pe gazon sau la un foc de tabara. Hotelul serveşte mic dejun englezesc preparat cu produse proaspete din grădină. Acesta oferă, de asemenea, o varietate de ceaiuri şi vinuri.

Recomanda acest hotel:  


 Jetwing Warwick Gardens

 Jetwing Warwick Gardens
 Jetwing Warwick Gardens
 Jetwing Warwick Gardens
 Jetwing Warwick Gardens