Best Western City West 3* Nurnberg | Cazare la Best Western City West 3* Nurnberg

Best Western City West 3*, Nurnberg

Best Western City West 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Best Western City West 3*
Acest hotel de 3 stele superioare situat între Nürnberg şi Fürth are conexiuni excelente la metrou şi la autostrăzi. Best Western Nürnberg City West oferă camere cu aer condiţionat, cu un TV cu ecran plat. City West Nürnberg oferă parcare.

Camerele de la Best Western Hotel Nürnberg City West sunt spaţioase şi moderne şi au un decor roşu şi maro. Toate camerele includ TV prin satelit, un birou şi baie proprie. În hol sunt disponibile terminale cu acces gratuit la internet.

Un mic dejun tip bufet complet este oferit în fiecare dimineaţă, în sala de mic dejun în stil clasic, şi gustări şi băuturi sunt servite în barul plin de viaţă Regerbar. Oaspeţii vor găsi în cameră la sosire o sticlă de apă minerală şi suc de mere acidulat. Ceai şi cafea gratuite sunt disponibile nonstop în hol.

Staţia de metrou Eberhardshof este la 50 de metri distanţă, oferind o conexiune cu gara principală din Nürnberg şi la oraşul medieval în 10 minute. La Aeroportul Nürnberg şi Centrul Expoziţional Nürnberg se poate ajunge pe o linie directă.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Best Western City West


Date de contact
Best Western City West 3* Nurnberg
Adresa: Regerstraße 6, Weststadt, 90429 Nürnberg, Germania
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie