Velassaru Maldive 5* North Male Atoll | Cazare la Velassaru Maldive 5* North Male Atoll

Velassaru Maldive 5*, North Male Atoll

Velassaru Maldive 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Velassaru Maldive 5*
Complexul este situat la 12 km de aeroportul Male, la aprox 45 minute distanta cu barca.Complexul este situat intr-un paradis tropical, inconjurat de ape turcoaz si nisip alb. Cazarea se poate face atat in vile cat si bungalouri.
Deluxe bungalow: 70mp, amenajate modern cu materiale naturale – lemn si piatra, ofera un maxim de confort. Sunt dotate cu baie semi acoperita, cu cada si dus, uscator de par, TV, DVD player, telefon, WIFI gratuit, aer conditionat, minibar, cafetiera, safe, terasa amenajata cu sezlonguri cu vedere la gradina.
Beach villa: nou construite cu o suprafata de 96 mp, sunt localizate pe plaja, amenajate modern, cu baie atat in interior cat si in aer liber, minibar, cafetiera, TV - LCD si DVD, statie IPod, terasa cu vedere la mare.
Water bungalow: 80 mp, ofera o vedere panoramica aspura lagunei datorita usilor de sticla glisante, amenajate modern, minibar, cafetiera, TV – LCD, DVD, IPod, terasa pe apa cu sezlonguri.
Printre facilitatile hotelului enumeram restaurante -„Vela” (international) si 2 a-la-carte cu specific mediteranean, european, indian si oriental, bar, piscina, boutique, centru inchiriere CD/DVD, internet contra cost, cabinet medical. ,sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja ,centru spa cu 8 sali de tratament si vedere la ocean ,ocazional muzica live
Activitati sportive contra cost: gimnastica, tenis, ski nautic, windsurfing, kayak, catamaran, parasailing, excursii cu barca, cursuri de snorkeling si scufundari (PADI) – reciful se afla la 450m distanta de insula. Echipamentul pentru snorkeling este gratuit.
Facilitati


Hotelul recent renovat (2008) va pune la dispozitie:

* 3 restaurante – „Vela” (international) si 2 a-la-carte cu specific mediteranean, european, indian si oriental
* 1 bar
* 1 piscina infinity
* boutique
* centru inchiriere CD/DVD
* internet contra cost
* cabinet medical
* sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja
* centru spa cu 8 sali de tratament si vedere la ocean
* ocazional muzica live
Activitati sportive contra cost: gimnastica, tenis, ski nautic, windsurfing, kayak, catamaran, parasailing, excursii cu barca, cursuri de snorkeling si scufundari (PADI) – reciful se afla la 450m distanta de insula. Echipamentul pentru snorkeling este gratuit

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Velassaru Maldive

 Velassaru Maldive
 Velassaru Maldive
 Velassaru Maldive