Komandoo Island 5* North Male Atoll | Cazare la Komandoo Island 5* North Male Atoll

Komandoo Island 5*, North Male Atoll

Komandoo Island 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Komandoo Island 5*
Oferind evadări pe plajă la un complex insular uimitor, Komandoo Maldive are vile bine mobilate aflate în peisaje tropicale liniştite. Acesta are un centru spa de prim rang, 2 restaurante şi facilităţi pentru sporturi nautice.
Komandoo Maldive Island Resort este la 40 de minute de zbor de transfer cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional Malé.
Oferind vederi uimitoare la Oceanul Indian, vilele sunt decorate cu lambriuri din lemn masiv şi culori calde. Acestea au o zonă de relaxare confortabilă în aer liber şi un TV cu ecran plat prin cablu.
Masaje balineze şi thailandeze relaxante vă aşteaptă în atmosfera liniştită de la centrul spa Duniye. După-amiezele tihnite pot fi petrecute la bibliotecă sau jucând un joc de tenis de masă. În zona recepţiei complexului se oferă Wi-Fi gratuit.
Bufete internaţionale consistente sunt servite la Restaurantul Falhu, în timp ce Aqua oferă mâncăruri à la carte într-o atmosferă elegantă.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Komandoo Island

 Komandoo Island
 Komandoo Island
 Komandoo Island
 Komandoo Island

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie