Eriyadu Island 4* North Male Atoll | Cazare la Eriyadu Island 4* North Male Atoll

Eriyadu Island 4*, North Male Atoll

Eriyadu Island 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Eriyadu Island 4*
Hotelul este situat pe o insulă fascinantă frumuseţe tropicale, unde relaxarea si confortul sunt o prioritate de top. Scară mică de proprietate şi de expertiză şi ospitalitatea de promisiunea de personalul hotelului oaspeţilor o vacanţă de neuitat, personalizate. Proprietate cu aer condiţionat şi cuprinde un total de 56 camere de oaspeţi. După o lungă zi Bucurându-se de soare, nisip şi mare, oaspeţii pot se răcească în jos, la bar, situat chiar la marginea apei.

Eriyadu Island Resort se află în atolul Male Nord din regiunea atolului Kaafu, la 42 km de orașul Malé, și oferă un centru spa și un centru de fitness. Oaspeții au la dispoziție un restaurant și o piscină în aer liber.

Pe această insulă, proprietatea asigură camere de nefumători, cu aer condiționat și un design în stilul tipic insulelor Maldive. Camerele au un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum și un minibar cu 2 sticle de apă gratuite pe zi. De asemenea, acestea includ o baie privată cu duș sau cadă și bideu.

Recepţia proprietății are program nonstop. Oaspeții pot desfășura activități precum scufundări și snorkelling. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Malé, situat la 42 km de proprietate.

Recomanda acest hotel:  


 Eriyadu Island

 Eriyadu Island
 Eriyadu Island
 Eriyadu Island
 Eriyadu Island