Coco Bodu Hithi 5* North Male Atoll | Cazare la Coco Bodu Hithi 5* North Male Atoll

Coco Bodu Hithi 5*, North Male Atoll

Coco Bodu Hithi 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Coco Bodu Hithi 5*
nsula-paradis Coco Bodu Hithi este situată în atolul North Male, la o călătorie de 40 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Malé. Asigură confort modern şi oferă vile cu piscină privată şi acces gratuit la internet WiFi. Oaspeţii pot lua parte la sesiuni de yoga, organizate cu rezervare prealabilă şi în funcţie de disponibilitatea maestrului de yoga.
Vilele luxoase de la Coco Bodu Hithi au TV cu ecran plat, canale TV chinezeşti şi DVD player. Oaspeţii pot savura o cafea fierbinte pe terasa în aer liber sau în barul din cameră. De asemenea, camerele includ cană fierbător şi seif. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate camerele.
Pentru oaspeţii atenţi la sănătate, proprietatea oferă pavilioane pentru Tai Chi, precum şi o sală de gimnastică deasupra apei. Centrul spa asigură masaje relaxante. Pentru un plus de confort, există un salon de înfrumuseţare şi servicii de spălătorie. Există personal vorbitor de limbă chineză, pentru asistenţă.
Restaurantul Air de lângă piscină serveşte preparate fusion, iar restaurantul Aqua aflat deasupra apei oferă preparate asiatice cu fructe de mare. Restaurantul Breeze serveşte mese pe plajă într-un cadru informal, precum şi preparate la grătar. Oaspeţii pot încheia seara cu cocktailuri la barul Latitude, bucurându-se de briza liniştitoare a mării sau alegând dintr-o selecţie de vinuri internaţionale la Altitude.

Recomanda acest hotel:  


 Coco Bodu Hithi

 Coco Bodu Hithi
 Coco Bodu Hithi
 Coco Bodu Hithi
 Coco Bodu Hithi