The Oakes Hotel Overlooking The Falls 3* Niagara Falls (on) | Cazare la The Oakes Hotel Overlooking The Falls 3* Niagara Falls (on)

The Oakes Hotel Overlooking The Falls 3*, Niagara Falls (on)

The Oakes Hotel Overlooking The Falls 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Oakes Hotel Overlooking The Falls 3*
Hotelul The Oakes este situat lângă cazinoul Fallsview şi are un lounge cu vedere spectaculoasă la cascada Horseshoe. Gara Falls Incline, cu legături directe spre Table Rock Centre și Journey Behind the Falls, este la mai puțin de 2 minute de mers pe jos de hotel.

Camerele mobilate clasic au TV LED de 36 inch, zonă de relaxare, birou și aparat de cafea. Camerele și suitele Fallsview au vedere directă la cascada Niagara. Unele camere au cadă cu hidromasaj. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit nelimitat la platforma de la etajul 14.

Applebee’s Neighbourhood Grill servește o gamă largă de preparate canadiene și americane. Oaspeții care preferă să ia cina în oraş pot profita de serviciul gratuit de transfer al hotelului la restaurantul Remington’s of Niagara.

La sosirea la Hotelul The Oakes, oaspeții vor găsi un hol modern, în plan deschis, cu zonă de relaxare cu șemineu și birouri de check-in. Facilitățile suplimentare includ o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj, o saună și un centru de fitness.

The Oakes Hotel Overlooking the Falls este la 1,9 km de Hornblower Niagara Cruise. Rainbow Bridge, punctul de trecere a frontierei cu SUA, este la 2 km.

Acesta este locul preferat de turiștii din Niagara Falls, conform comentariilor independente.


Facilitati:
1 piscină
sală de fitness
restaurant
room service
parcare privată
WiFi disponibil în toate zonele
bar

Facilitati hotel
Internet
Piscina
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 The Oakes Hotel Overlooking The Falls

 The Oakes Hotel Overlooking The Falls
 The Oakes Hotel Overlooking The Falls
 The Oakes Hotel Overlooking The Falls

Date de contact
The Oakes Hotel Overlooking The Falls 3* Niagara Falls (on)
Adresa: 6546 Fallsview Boulevard, L2G 3W2 Niagara Falls, Canada
Telefon: +1 877-843-6253