The Ritz-Carlton New York, Battery Park 5* New York | Cazare la The Ritz-Carlton New York, Battery Park 5* New York

The Ritz-Carlton New York, Battery Park 5*, New York

The Ritz-Carlton New York, Battery Park 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Ritz-Carlton New York, Battery Park 5*
Acest hotel de 5 stele oferă vedere la portul New York și Statuia Libertății, centru spa și restaurant. Este situat la o plimbare de 4 minute de feribotul Circle Line Statue of Liberty, iar camerele sale spațioase au TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Centrul de fitness ultramodern de la hotelul The Ritz-Carlton New York, Battery Park oferă vedere panoramică la orizontul orașului New York. Servicii de spa de primă clasă sunt disponibile la centrul spa Ritz-Carlton, care oferă tratamente Carita Paris.

Camerele elegante și moderne includ minibar și frigider. Există halate de baie, seif și umbrelă. Sunt disponibile camere cu telescop și cu vedere la Statuia Libertății.

Oaspeții de la hotelul New York Ritz-Carlton pot lua masa la bistroul american modern 2 West. Este disponibil room service.
Stația de metrou Bowling Green, Muzeul Skyscraper și parcul Battery se află la o plimbare de aproximativ 5 minute de acest hotel amplasat convenabil.

Facilitatile hotelului:
General:restaurant, bar, recepţie deschisă nonstop, ziare, camere/facilităţi pentru persoane cu handicap, lift, seif, încălzire, cameră de bagaje, fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, aer condiţionat
Activităţi:sală de fitness, spa & centru de wellness, masaj
Servicii:room service, săli de conferinţă şi petreceri, centru de afaceri, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, lustruire pantofi, birou de turism, fax/copiator, serviciu de vânzare bilete
Internet:Internet wireless este disponibil în întregul hotel.

Recomanda acest hotel:  


 The Ritz-Carlton New York, Battery Park

 The Ritz-Carlton New York, Battery Park
 The Ritz-Carlton New York, Battery Park
 The Ritz-Carlton New York, Battery Park
 The Ritz-Carlton New York, Battery Park

Date de contact
The Ritz-Carlton New York, Battery Park 5* New York
Adresa: Two West Street, New York, New York 10004 USA
Telefon: +1 (212) 344-0800