Millennium Broadway New York 4* New York | Cazare la Millennium Broadway New York 4* New York

Millennium Broadway New York 4*, New York

Millennium Broadway New York 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Millennium Broadway New York 4*
Situat la o jumătate de stradă de Times Square și la 3 străzi de cartierul teatrelor, acest hotel are o sală de gimnastică cu program nonstop. Camerele au ferestre din podea până în tavan, cu vedere la Manhattan.

Unitățile de cazare de la Millennium Broadway Hotel Times Square sunt mobilate cu scaune din piele și birou. Acestea sunt dotate cu TV cu ecran plat și WiFi. De asemenea, includ un seif.

Personalul de la biroul de concierge al acestui hotel din Manhattan poate ajuta cu bilete la teatru, rezervări și informații. Hotelul găzduiește Restaurantul Charlotte, deschis pentru micul dejun. Charlotte Bar & Lounge servește băuturi și mese ușoare. Oaspeții au la dispoziție room service.

Sala de concerte Radio City Music Hall este la o plimbare de 10 minute de Millennium Broadway Hotel Times Square. La doar 3 străzi de la hotel se găsește o stație de metrou.

Acesta este locul preferat de turiștii din New York, conform comentariilor independente. Această zonă este excelentă pentru a face cumpărături de mărci renumite: Apple, Tiffany & Co, H&M, Prada, Nike.

Recomanda acest hotel:  


 Millennium Broadway New York

 Millennium Broadway New York
 Millennium Broadway New York
 Millennium Broadway New York

Date de contact
Millennium Broadway New York 4* New York
Adresa: 145 West 44th Street, New York, NY 10036, Statele Unite ale Americii