Howard Johnson Inn Queens 2* New York | Cazare la Howard Johnson Inn Queens 2* New York

Howard Johnson Inn Queens 2*, New York

Howard Johnson Inn Queens 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Howard Johnson Inn Queens 2*
Situat în Queens Village , Howard Johnson Inn Queens este convenabil pentru Belmont Park și Aleea Pond Park . Acest hotel este în imediata apropiere a Universității Sf. Ioan și Jamaica Centrul de Arte și învățare .
Simte-te ca acasă într- una dintre cele 53 de camere cu aer condiționat, cu televizoare cu ecran plat . Acces gratuit la internet wireless te ține conectat , iar programarea cablu este disponibil pentru divertisment . Băile private cu combinații duș / cadă dotate cu articole de toaletă gratuite și uscătoare de păr . Facilități includ birouri și ziare gratuite , precum și telefoanele cu apeluri locale gratuite și mesagerie vocală .
Bucurați-vă de posibilități de recreere , cum ar fi o sală de fitness sau de a face uz de alte facilități, inclusiv acces gratuit la internet wireless .
Un mic dejun continental este servit zilnic .
Facilități recomandate includ ziare gratuite în hol , o recepție deschisă 24 de ore , și personalul multilingv . Eveniment facilități la acest hotel constau de conferințe / săli de ședințe, săli mici de întâlniri și facilități de banchet . Parcare gratuită este disponibilă la fața locului .

Recomanda acest hotel:  


 Howard Johnson Inn Queens

 Howard Johnson Inn Queens
 Howard Johnson Inn Queens
 Howard Johnson Inn Queens