Arlo Nomand 4* New York | Cazare la Arlo Nomand 4* New York

Arlo Nomand 4*, New York

Arlo Nomand 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Arlo Nomand 4*
Arlo NoMad se află la 644 de metri de parcul Madison Square, la 322 de metri de clădirea Empire State și la 805 de metri de Piața Herald. Accesul la metroul 6, de pe strada 33 și Avenue Avenue, se află la 322 de metri de proprietate.

Fiecare cameră de la hotel are o suprafață de 150 de metri pătrați și este dotată cu frigider, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou și WiFi gratuit.

Centrul de afaceri este disponibil gratuit pentru utilizarea oaspeților. Serviciile de curățare, călcat și spălătorie pot fi folosite contra cost. Arlo NoMad are, de asemenea, o recepție deschisă 24 de ore și o piață de 24 de ore la fața locului, cu gustări oferite de Mouth NYC și cadouri de specialitate de la Exit9.

Barul de pe acoperiș, Arlo Rooftop, oferă vedere la centrul orașului și în apropiere Manhattan. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de o masă la restaurantul Lamalo. Meniul de la Lamalo se trage din bucătăria diversă și aromată a Orientului Mijlociu, în special a Israelului, oferind un gust autentic al regiunii cu câteva încuviințări către New York. Meniul este conceput pentru partajare și va cuprinde o varietate de scufundări din Orientul Mijlociu, care umplu masa la câteva minute după ce oaspeții sunt așezați. Aperitivele se vor schimba sezonier și vor fi întotdeauna însoțite de Ierusalimul Laffa făcut de casă. Un alt bar, BARlo, poate fi găsit la etajul doi.

Aeroportul internațional John F. Kennedy se află la 26 km, în timp ce aeroportul Newark este la 28 km. La Arlo NoMad, oaspeții vor avea, de asemenea, mai multe destinații comerciale, baruri și restaurante în imediata apropiere. Shake Shack se află la 644 de metri.

NoMad este o alegere excelentă pentru călătorii interesate de arhitectură, panorama orașului și muzee.

Acesta este locul preferat de spectacole din New York, conform comentariilor independente. Este posibil ca zonă să fie excelentă pentru o față cumpărături de numere: H&M.

Cuplurile apreciate în mod deosebit în ceea ce privește localizarea. I-au dat scorul 9,3 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
TV

Recomanda acest hotel:  


 Arlo Nomand

 Arlo Nomand
 Arlo Nomand
 Arlo Nomand

Date de contact
Arlo Nomand 4* New York
Adresa: 11 E 31st St, New York, NY 10016, Statele Unite ale Americii
Telefon: +1 212-806-7000