Melia Nassau Beach 4* New Providence | Cazare la Melia Nassau Beach 4* New Providence

Melia Nassau Beach 4*, New Providence

Melia Nassau Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Melia Nassau Beach 4*
Meliá Nassau Beach este un complex uimitor cu un centru de fitness şi 3 piscine cu vedere la mare, printre care se numără o piscină pentru copii. Pune la dispoziție 7 restaurante şi 4 baruri.

Camerele luminoase au aer condiţionat, o mică zonă de relaxare, un TV cu ecran plat de 32 inch şi o baie privată cu duş şi toaletă. Unele camere oferă vedere la piscine, iar cea situată la parter beneficiază de acces direct, de pe patio.Pentru confortul oaspeților este pus la dispoziție un seif.

Proprietatea include 7 restaurante care servesc preparate din bucătăria mexicană, italiană, asiatică şi spaniolă. Meliá Nassau Beach oferă numeroase facilităţi de banchet şi un restaurant care serveşte fripturi. Oaspeţii se pot bucura de activităţi, spectacole şi muzică live.

Biroul de turism poate organiza activităţi precum snorkelling, înot, pescuit şi excursii de vizitare a punctelor de atracţie turistică. Oaspeții se pot destinde la oricare dintre cele 3 piscine încălzite, cu cascade și în cele 2 căzi cu hidromasaj cu vedere la mare, înconjurate de grădini. Există o piscină pentru adulţi, o piscină pentru copii şi o piscină pentru familii.

Tarifele includ transferul gratuit la Cazinoul Baha Mar care un spațiu de 9300 m² unde există jocuri, un teren de golf profesionist, cu 18 găuri/72 par, Royal Blue™, unde oaspeții Melia beneficiază de prețuri speciale, terenuri de tenis, 6 localuri unde se poate lua masa, baruri, lounge-uri, cafenele, magazine de tip outlet și altele.

La Aeroportul Internaţional Lynden Pindling se poate ajunge cu mașina în 15 minute, iar centrul oraşului Nassau se află la 10 km de complex.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Piscina
Restaurant
Seif
Teren De Golf
TV

Recomanda acest hotel:  


 Melia Nassau Beach

 Melia Nassau Beach
 Melia Nassau Beach
 Melia Nassau Beach
 Melia Nassau Beach
 Melia Nassau Beach
 Melia Nassau Beach
 Melia Nassau Beach
 Melia Nassau Beach
 Melia Nassau Beach