Neptun 3* Neptun | Cazare la Neptun 3* Neptun

Neptun 3*, Neptun

Neptun 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Neptun 3*
Localizare: Hotelul Neptun se află în Neptun, la aproximativ 500 m de parcul acvatic Paradis Land din Neptun și la 600 m de plaja La Steaguri. Oaspeții cazării pot practica diverse activități în Neptun și împrejurimi, precum ciclism. Printre punctele de interes populare din apropierea Hotelului Neptun se numără plaja Jupiter, plaja Venus și Rezervația Stejarii Brumării. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 56 km de hotel, iar proprietatea furnizează un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Facilitati: Hotelul Neptun oferă cazare cu un bar, parcare privată gratuită, un lounge comun și o grădină. Hotelul are o terasă, recepție deschisă non-stop și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Hotelul Neptun oferă un mic dejun tip bufet sau american.

Dotari camere: Toate camerele hotelului Neptun sunt dotate cu aer condiționat, dulap, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape, baie privată și balcon cu vedere la grădină. Unitățile sunt echipate cu frigider.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
TV

Recomanda acest hotel:  


 Neptun

 Neptun
 Neptun
 Neptun
 Neptun
 Neptun
 Neptun

Date de contact
Neptun 3* Neptun
Adresa: Trandafirilor 16 Neptun, Mangalia, 905550 Neptun, România
Telefon: 041-701011
Fax: 041-701111