Miorita 3* Neptun | Cazare la Miorita 3* Neptun

Miorita 3*, Neptun

Miorita 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Miorita 3*
Localizare: Hotelul Miorita este situat in partea nordica a statiunii Neptun, in apropiere de hotelurile Balea si Romanta, la aproximativ 700 metri de plaja. Printre punctele de atracție din jurul hotelului se numără Rezervația Stejarii Brumării și parcul de distracții Paradis Land din Neptun. Lacul Neptun se află la 300 de metri de Hotel Miorita Neptun. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 55 km de hotel.

Facilitati si servicii: restaurant, terasa, bar de zi, 2 sali de conferinte, piscina, parcare, zonă de joacă interioară pentru copii. Hotelul serveşte în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet. Oaspeții pot lua masa la restaurantul hotelului, care servește o varietate de preparate internaționale și locale, pot savura o băutură la barul de zi sau se pot relaxa pe terasa cu umbrele.

Dotari camere: Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, minibar și TV cu ecran plat și canale prin cablu. Baia privată este dotată cu duş şi articole de toaletă gratuite.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Oferta de sejur la Miorita 3*

Recomanda acest hotel:  


 Miorita

 Miorita
 Miorita
 Miorita
 Miorita
 Miorita
 Miorita
 Miorita
 Miorita
 Miorita
 Miorita
 Miorita
 Miorita

Date de contact
Miorita 3* Neptun
Adresa: Statiunea Neptun, cod 905550, jud. Constanta
Telefon: 041-701013
Fax: 041-701113