Apollo 3* Neptun | Cazare la Apollo 3* Neptun

Apollo 3*, Neptun

Apollo 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (3)
Harta

Rating hotel
9.5
Total
Bazat pe 2 comentarii
Rating general
Personal:
10.0
Servicii:
10.0
Curatenie:
10.0
Confort:
10.0
Pret:
10.0
Imprejurimi:
7.0
Notele sunt adaugate de catre turistii care au vizitat acest hotel, membri ai site-ului Infoturism.ro
Adauga comentariul tau

Informatii Apollo 3*
Hotel Apollo este amplasat aproape de centrul stațiunii, la 100 de metri de gară și la 800 de metri de mare. Hotelul este construit pe 5 etaje și dispune de camere duble. Spațiile de cazare au o suprafață de 16 mp și sunt dotate cu băi proprii cu cădiță de duș, televizor cu cablu TV, frigider și aer condiționat. Toate camerele de la etaj sunt prevăzute cu balcoane. Hotel Apollo mai dispune de salon pentru mic dejun cu terasă și bar de zi. În holul hotelului, turiștii au acces la internet Wi-Fi.

Dotări generale: camere duble superioare (renovate în 2014-2019), restaurant, terasă, bar de zi, piscină, internet Wi-Fi, cameră de bagaje, parcare (în limita locurilor disponibile), sală de conferințe (100 locuri).

Dotări camere: camerele duble superioare, de la etaj, au fost renovate în 2014-2019 și sunt dotate cu televizor LED prin cablu, frigider, aer condiționat, parchet nou, baie proprie cu duș, geamuri termopane, internet Wi-Fi, plasă de țânțari, uscător de par, balcon cu mobilier. Camerele duble superioare de la parter nu au în dotare balcon. Apartamentele sunt formate din cameră de zi cu canapea extensibilă și dormitor cu pat matrimonial, și sunt situate la utimul etaj.

Servicii: în camere poate fi amplasat un pat suplimentar pentru o persoană, contra cost.

Facilitati hotel
Minibar
TV

Recomanda acest hotel:  


 Apollo

 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo

Date de contact
Apollo 3* Neptun
Adresa: Str. Plopilor, Nr. 20, 905550 Neptun, România